Originally Posted by ayhan53 Dolarda tuhaf şeyler oluyor 2 dakikadır. 62 yide 55 ide gördü korkunun ecele faydası yok dayı. ağlamak yok.
Originally Posted by Bailing korkunun ecele faydası yok dayı. ağlamak yok. Ben ne korkayım bu yukarı gideceğine işaret dolar borcu olan düşünsün
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 Ben ne korkayım bu yukarı gideceğine işaret dolar borcu olan düşünsün otoparka getir kimseye satamazsan ben 9 dan alırım. eski dolar getirme renkli 100 lük olsun.
9 TL’ye otoparka bile giremiyoruz. En son 30 TL verdim otoparka,
Psikoya sorarız ucuz otopark bilir o
Originally Posted by ayhan53 Psikoya sorarız ucuz otopark bilir o Ama ucuz kahvaltılık bulamamış ki öğünleri azaltmış. Oysa porsiyonları azaltın demişlerdi.
Originally Posted by Bailing otoparka getir kimseye satamazsan ben 9 dan alırım. eski dolar getirme renkli 100 lük olsun. Originally Posted by EGEDUK 9 TL’ye otoparka bile giremiyoruz. En son 30 TL verdim otoparka, Originally Posted by ayhan53 Psikoya sorarız ucuz otopark bilir o 10 tl ye de ben alırım arbitraj fırsatı olur
Originally Posted by EGEDUK Ama ucuz kahvaltılık bulamamış ki öğünleri azaltmış. Oysa porsiyonları azaltın demişlerdi. 6 haneli mevduatı 100 bin mi 900 bin mi orası net değil çekememiş en son bankadan
Forum Rules
Yer İmleri