Sayfa 814/2497 İlkİlk ... 31471476480481281381481581682486491413141814 ... SonSon
Arama sonucu : 19969 madde; 6,505 - 6,512 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. Para bir dindir. Tanrı'sı da Manat'tır. Bu Tanrı şeytanın ta kendisidir.

Şeytan vardır. Bir varlık olarak vardır. "Nuh Tufanı", "Cennet", "Cehennem", "Şeytan" bu hikayeler çok eski hikayelerdir. Çok eski ve neredeyse her toplumdan, her medeniyetten bize bu hikayeler intikal etmektedirler. Sadece bu bilgi bile "bu hikayelerin" gerçek olduğunu kanıtlar.

Mesela Nuh Tufanı. Geçmişte sadece bir tane tufan olduğunu mu sanıyorsunuz?

Hayır. En az beş tane oldu.

İnsan mutlu olmak ister. Özgür olduğunda mutlu olur.

Paraya olan ihtiyacınızı ne kadar azaltırsanız, o kadar özgür olursunuz. Para ihtiyacı köleliktir.

Ne kadar özgür olursanız, o kadar mutlu olursunuz.

Manisa Tarzanı mutluydu. Sadece bir short giyerdi. Spil daginda bir barakası vardi ama kapisi, penceresi yoktu. Yataği yoktu, yastıği yoktu, derme catma tahtadan bir sedirin ustunde yatardi. Yorganı, battaniyesi de yoktu. Yaz kis her gun soguk suyla banyo yapardi. Falan filan iste.

Defalarca yazdım, Budha der ki, isteklerinizden vazgeçin. En son isteğinizden vaz geçtiğinizde Nirvana'ya ulaşırsınız.

Nirvana, "cennet bahçesi" mi?

Yunan Mitolojisinde, şeytan bir adada doğdu. Hera peşlerindeydi, şeytanin dogdugu yer belli degildir. Leto ikiz bebeklerini gizlice doğurmuştur. Dogum sirasinda ılık bir hava oluştu ve yine ılık, altın sarısı, hafif bir yağmur yağdı. Her tarafı çiçek kokuları kaplamışti. Kimbilir, belki de sürekli Zeus'un korumasi altindaydilar.

Şeytanin dogdugu yer belli degildir ama mezarı bellidir, şeytanın mezari Manisa'dadır.

Manisa Tarzanı ise aslinda İrak'li bir çocuk doktorudur. Şii'dir büyük ihtimalle, Sünni öyle olmaz. Osmanli Padisahi, 1.Dunya Savasinda cihad ilan edince, gelir Osmanli Ordusuna katilir. Sonra Kurtulus Savasina katilir. Savasarak Manisa'ya, Spil daginin eteklerine gelir. Orayi cok begenir. Savastan sonra memleketine doner, bir kazada hamile esini ve kucagindaki diger cocugunu kaybeder. Artik memleketinde duramaz, Irak'tan cikar, yuruyerek Manisa'ya, Spil daginin eteklerine yeniden gelir.

Artik 63 yasinda ölene kadar orada yasar. Dunyanin ilk cevrecisi olarak kabul edenler vardir.

Abi niye yazdim bunlari hiç bilmiyorum.

Spil Dagi dunyanin en buyuk miknatisidir. Gormediyseniz gidin gorun oralari, guzel yerlerdir. Guzel restaurantlar, canli muzik, iraki falan filan iste.

Şeytan da Manisa Tarzanı da Manisa'da öldüler. Ayvagobekli Nöri Manisa'da dogdu.

Heyy gidinin heyy...

2. https://twitter.com/Xx17965797N/stat...FrwAcTliA&s=19

“If bad comes to worse and when the ‘Flood’ comes…the scientists will build a Noah’s Arc for the elite…leaving the rest to drown…” -Yuval Harari
    Linkte video var. Harari de Nuh Tufani geliyor diyor.

Bilim adamlari elitler icin "Nuh'un gemisini" yapacaklar diyor. Gerisi bogulacak.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,124
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku

Spil Dagi dunyanin en buyuk miknatisidir. Gormediyseniz gidin gorun oralari, guzel yerlerdir. Guzel restaurantlar, canli muzik, iraki falan filan iste.

Şeytan da Manisa Tarzanı da Manisa'da öldüler. Ayvagobekli Nöri Manisa'da dogdu.

Heyy gidinin heyy...
    şimdi ben bedelli askerliğimi manisada yaptı isem hangi statüdeyim acep ... zaten azcık bir dengem var bozulup duruyor ???!!!

4.  Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    şimdi ben bedelli askerliğimi manisada yaptı isem hangi statüdeyim acep ... zaten azcık bir dengem var bozulup duruyor ???!!!
    Abi 2 sene aşkerlik olsaydı olurdu da bedelli aşkerlik çok kısa be ya... Türkiya'da 2 dene tımarhane var, biri Estanbul'da diğeri Manisa'da. Dünyanın en büyük mıknatısı bu, illa ki sana da bir şeyler bulaşmıştır da azdır.

5. Biden: the US economy is expanding, and income has increased faster than inflation.
    Bütün devlet başkanları aynı şekilde konuşuyor. Bütün haber kanalları aynı şeyleri söylüyor.

Enflasyon rakamlarının yalan olduğunu çocuklar bile biliyorlar.

6. Gülsüm Khalilova, Hırvatistan'ın başkenti Zagrep’ten İstanbul’a girişinde gözaltına alındı.
    Nato'cu bu kız. İyi haber, Urus'un hoşuna gider.

7. Şebnem Korur Fincancı, 2012'de Bahreyn'de polisin "boğuldu" dediği bir gencin otopsisini gizlice yaparak işkence sonucu öldürüldüğünü ortaya çıkartmıştı.

🔺Ailenin talebi üzerine Bahreyn'e turist olarak gidip, doku örneklerini makyaj çantasında kaçırdı.

8. Doç. Dr. Muhammed Keskin
    @kardiyobey
    ·
    44d
    “Tatlı krizlerinin önüne geçemiyorum, her akşam 1 tatlı yemeden yapamıyorum“ diyenlere:

Bir alışkanlığı bırakmak için gereken süre 21 gün; bunu yaşam tarzı haline getirmek için gereken süre 90 gündür.

3 ay sonra asla “canım hala tatlı çekiyor” demeyeceksiniz! Vazgeçmeyin! 💪

Sayfa 814/2497 İlkİlk ... 31471476480481281381481581682486491413141814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •