Cevabınız ve zahmetiniz için teşekkürler. Mia birkaç zamandır radarıma girmişti ama büyümenin devamlılığı olacak mı yönünde kafamda soru işaretleri vardı. VBT Yazılımı inceleyeceğim. Ardyz ise 2021’in bir kısmında portföyüme girip çıka bir şirket ve hasbelkader bedelli açıklandığında elimde olmadığı için o düşüşten etkilenmedim. Ve SPK sonuçları açıklanana kadar da bulaşmadım. Ancak o güven kaybını hem fiyat hareketlerinde hem de yatırımcıların reaksiyonlarında gözlemledim. Sektörde bu kadar ucuz çarpanlarla fiyatlanmasının tek açıklaması bu gelişmeler zaten. Aslında gelir tablosu büyümeleri de çok tatminkar değildi benim için, sadece 1Ç ile 2Ç arasındaki pozitif değişimin 3Ç’ye de ve yıl geneline de yansıyabileceği potansiyelini satın aldım, çok yanlış olmasa da en doğru seçimi yaptığım tartışılır. Bu sebeple Mia üzerinde ve faaliyet alanları ve referansları üzerinde yoğunlaştım. Bilanço gelişimi ve büyüme ihtişamlı. Süreklilik olabilir mi bu büyümede, işin o tarafını çözmeye çalışıyorum. Bunları kurcalarken de bir tavanı kaçırmış olduk

Yer İmleri