Burda kimse yokmu
Burda kimse yokmu
Herkezmi çıktı bu kağıttan
Ne güzel o zaman
Arkamıza yaslandık bekliyoruzbistin in pirimsiz kağıtlarından kendisi daha yeni başlıyor inşallah güzel yerleri görecek
merak ettiğim için soruyorum, bu şirket elektrikli araçlara yönelik bir hazırlık yaptı mı yapıyor mu bilgisi olan paylaşabilrmi ..elektrikli araçlarda piston vb. şeyler olmayacak çünkü
Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..
zıpzıp benim eski göz agrılarımdan birisidir bir kaç gündür iyi hareketler çekiyor umarım buradaki dostları mutlu eder.
sevgili dostum zıpzıp çok hızlı ortama ayak uyduran bir şirkettir istanbul motor piston zamanını iyi bilirim dereli holdingden morgul aldıktan sonra çok güzel yatırımlar yapmıştı şu aralar sadece piston işiyle ugraşacagını zannetmem yan işler de yapıyor ve gene küçük degişikliklerle ortama ayak uyduracakdır ve yakında buraya dönüş yapacagım fırsatını kolluyorum elimdeki parçaların bir kısmını çıkarsam ver elini zıpzıpa ve bekle derim kendi adıma hayırlı sabırlı kazançlar dilerim.
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
Yer İmleri