Sayfa 466/1019 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Viop XLV

1. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: “Otomobilde ÖTV indirimi yok, matrah düzenlemesi üzerinde çalışılıyor.â€
    halka olan sevgi dewamke
    Yorum ve düşünceler yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sana yazmadım zaten burası forum herkes istediğini yazar kurallar çerçevesinde.
    analiz yaptık 37 den 34 düştüğünde kuyruğunu bacağının arasına alıp kenarda duranlara onalar biliyor kendini.
    zaman meselesi bu işler
    Kurallara bir de siz uysanız ne güzel olacak ama ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Fiyat ne olacak biliyor musunuz? Fiyat algımız kalmadı hicbirseyde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Düşüş senaryosu iptal çöküş sayımı kendimle ilgili çıktı ufak tefek atlattık Mandracı

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Düşüş senaryosu iptal çöküş sayımı kendimle ilgili çıktı ufak tefek atlattık Mandracı
    Sayko abi ne zamana kadar ralli?

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dow da haftalık 33.250üzeri kapanışlarda 34.200 gündeme gelir teknik olarak.
    bugunkü temel hikayeye gelinirse fiyatlama biraz erken havaya girme bana göre ,
    ABD enflasyonun minimum %2 lerde olması gerekirken %7 lerde ,
    ve önümüzdeki ay bu verinin aşağı dönüş devamlılığınıda görmek gerek ama piyasalar hem veri hem faiz artışında 50-25 fiyatlıyorda olabilir 1-2 gün görmek gerek piyasayı
    önüzdeki faiz indirimi 0,50 fiyatlıyorda....bana göre abd bundan sonra fed artıracaksa 0.25 olacak....hatta mümkünse artırmayacak...ama korku da verecekler...hep yaptıkları şey bu fed in memurları....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Sayko abi ne zamana kadar ralli?
    30 kasıma kadar devam edebilir duruyor yarın devre kesmezse eğer devam edecektir

7. arttırmazlarsa brics+ ihya olur...
    -0,2 oynadı emtia durumu ortada..
    tabi 2008 tadında krizde çıkartabilirler.. 7-8 iş günü var
    Memento mori

8. Long flat takıl short aman aman... Işık okte bile Cihangir deki evi satıp borsaya sokuyorum diyor.. kriptocular geliyor, diğer hacilarda iste o evleri sokmaya başlasin o zaman sayıma başla[emoji3]
    Lakin artık üst bantlara çıkıldı düşecek kalkacak 9/10 bin şu anda hedefte. Ufurukle mufurukle götürürler.
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 466/1019 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •