Sayfa 345/1017 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon
Arama sonucu : 8134 madde; 2,753 - 2,760 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by Serseri.26 Yazıyı Oku
    Para için böyle dua edilir mi ?
    Kalbinizi bozmayın rızkınız sizin takipcinizdir Mevla kimseyi nasipsiz bırakmaz .
    Az bile söylemiş...en güvendiği dağlara kar yağsın...en cok neyden korkuyorsa Allah onunla sınasın...tum ailesi paramparça olsun...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İnsanların çocuklarının rızkı için yatırdığı paralar üstünde her türlü oyunu oynayanlara edilir. Bunun kalbi bozmakla bir alakası yoktur. Elbette rızık Allah tandır. Ama insanlarda çaba sarf etmelidir.. bu çabaya birileri sadece kendi kazancını düşünüp oyun ,hile ,desise yaparak boşa çıkarmaya çalışırsa ona böyle dua edilir ki onların gerçekten bu kadar çok paraya ihtiyacı da yoktur. Zaten yedi sülalesine yetecek paraları var bu ......... ların
     Alıntı Originally Posted by Serseri.26 Yazıyı Oku
    Para için böyle dua edilir mi ?
    Kalbinizi bozmayın rızkınız sizin takipcinizdir Mevla kimseyi nasipsiz bırakmaz .
    CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yapikredi yatırım halka arz yapmış bugün.

https://share.matriksdata.com/shareM...11241829007765

4.  Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Yapikredi yatırım halka arz yapmış bugün.

https://share.matriksdata.com/shareM...11241829007765
    sevgili dostlar egeenin başındaki patron ve kıçında gezen tahtacısı gebermeden bu hisseden bir bok olmayacak gibi sabah kalksak patron gebermiş deseler inanın hisse tavan olur bu kadar ky yi canından bezdiren iki piskopatın eline düşen ky dostlara ALLAH yardım etsin.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili dostlar egeenin başındaki patron ve kıçında gezen tahtacısı gebermeden bu hisseden bir bok olmayacak gibi sabah kalksak patron gebermiş deseler inanın hisse tavan olur bu kadar ky yi canından bezdiren iki piskopatın eline düşen ky dostlara ALLAH yardım etsin.
    Âmin dostum.
    Yapı kredi malinin tamamını mı vermiş.?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Patrona niye kızıyorsunuz ki tamam oda suçlu vicdanı sızlamıyor kul hakkı gözetmiyor sanki blz kazanamayalım diye ne gerekiyor ise yapıyor hani şaka gibi hisse yükselince rahatsız oluyor halbuki hisse yükselmesi ona ONUR ve ŞEREF olmalı dimi itibar ama o hisse yükselince aman spekülasyon olmasın aman hisse yükselmesin diye hatta keşke 10 milyon da kalsa idi sermaye güya iyilik yapıyor ama bölünmese daha iyi idi yani hep aman yükseliş olmasın filan modu nasıl blr duygu ya o kadar zengin adam niye bizim üç kuruş umuza göz diktiler spekülatör le sanki Blz satalım da o gerçek değerine yolculuğuna yıllardır inanan lar dökülsün de öyle gitsin dşye yazık günah değilmi ya ama bence em masum patron esas suçlu sizler siniz yeni katılımcılar ya Sasa ya 22 milyar dolar hektaş a 7 milyar dolar kontr e 3 milyar dolar vereceksin ama 180 milyon dolar a Ege gübre almayacaksın ve saçma sapan mesela neymiş Sasa sı olanın tasası olmaz mış ya nasıl bir cahillik ya o zaman limanı olanın tasası olmaz diyelim mi bizde o gruplara yazalım son dönemde balon gibi yükselen hislere etiket leyelşm bunu Eggub Sasa hektaş vs dşye ama öyle cahil ki millet yine keşfedemez bu hisseyi hani onların patronu da geri alım yapıyorlar neler neler sürekli destekleniyor haber akışı ama blzim patron neden acaba bizim acımızdan üzüntüden zevk mi alıyor ya oda kazanacak en azımdan buy back yapsa hem bedava kendi bile dşıor 2 milyar dolar o zaman de haydi alsana 180 milyon dolar dan hem sen kazan hem hayır duası al hem Eggub e borsadan aldığı yükseliş akabinde oluşan karlılık ile bedava fon yarat sıfır faizli Sasa bilanço karlılık önemli kısmı ordan ya bunu niye nasıl akıl edemez ler ama sanki biz kazanamayalım inadı ama onlarda kazanmak istemiyor belli onlar bizim kaybımızda mutlu çok ilginç bir tablo ya çözmek mpmkpm değil adamlar merhametli iyi insanlara benziyor ama bunu akıl edemiyor ise o kadar entellektüel blr insan patron bunu akıl edemediği noktada bilerek kötü niyetle diye şüpheye düşüyor insan ama bence yine de en masum onlar esas suçlu bunun 180 milyon dolar değeri görmeyip Sasa vs balon hişse aşığı cahil kumarbaz yatırımcı kitlesi malesef milletimiz bu cahil akıllı olsalar ya hektaş 35-40 tane Eggub edermi akıl fikir versin millete

7. Şeref OĞUZ ÖNERİ - YORUM
    25 Kasım 2022 Cuma

Borsa İstanbulda ilk defa yatırımcı sayısı 3 milyonu aştı. Haftada 100 bin yeni katılımla son güncel rakamı vereyim; 3 milyon 400 bin... TL bazında rekor yükselişler yaşanırken enflasyondan kaçan, dolardan sıkılan, mevduatta sıkışan; riski ve dalgalanmaları düşünmeksizin borsaya geliyor.

Yıllardır sermaye piyasaları tabana yayılmalı diyoruz. Şimdi faiz düşük, enflasyon yüksek, dolar uyutuluyor. Tek haneye park edilmiş faiz ve seçime kadar kurun baskılanacağına dair söylemler, tasarrufların kendiliğinden borsaya akışı tetikledi. Şimdi yeni gelen yatırımcılar için sorularım var.

SPKya soruyorum; halka arz olan şirketlerin denetimi tam yapıyor musun?
    Maaşını çekip halka arzlara koşanlara soruyorum; şirketleri ölçüp biçerken hassas davranıyor musun?
    Şirketlere soruyorum; yatırımcı masalarınız çalışıyor mu?
    Firmalara soruyorum; yeni gelen yatırımcılar panikleyip size başvurduklarında cevap alıyor mu?
    Aracı kurumlar size soruyorum; yatırımcı alıyor, satıyor ve siz kazanıyorsunuz. Yatırımcıları eğiten, onlara bilgilenmelerini sağlayacak hizmet sunuyor musunuz?
    Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği size soruyorum; elinizi taşın altına koyup yatırımcıya sesleniyor musunuz?
    Türkiye Kurumsal Yatırımcılar Derneği size soruyorum; portföy değerleriniz zirve yaptı. Paydaşlarınıza imkân sağlıyor musunuz? Yatırımcının yeni enstrümanları keşfetmeleri için seferberliğiniz var mı?
    Yatırımcılar size soruyorum; satın aldığınız şirketin kasasında ne kadar para var? Borcu ne kadar biliyor musunuz? Sizi büyüten şirketlerin en ufak bir likidite krizinde başına neler gelebileceğini araştırıyor musunuz?
    Yüzde 10 aşıklarına soruyorum; borsada her gün %10 getiri peşinde koşan; %10 aşkına kapılanlara soruyorum: Ayrılıklar da aşka dair değil mi?
    Risk kavramını gözetmeyenlere soruyorum; yüksek kazanç, yüksek risk demektir. Yüksek kazanç peşinde koşarken yüklendiğiniz riski hesaba katıyor musunuz?
    Borsanın değerine inananlara soruyorum; sizce yatırımcı borsaya sürülürken, onların soyulmasına nasıl bakıyorsunuz?
    Keriz silkeleyenlere soruyorum; utanmıyor musunuz? Cezalandırılmadığınız ortada… Kişisel çıkarlarınız için ekonominin köküne kibrit suyu dökmekten hicap duyuyor musunuz?

NOT

50 YILLIK GAZETECİLİK DENEYİMİMLE BORSA

İlk borsa verilerini 1986da yayınladığımızdan bu yana borsayı hep takip ettim. Bizde borsa hep bir oyun alanı görüldü. Üç beş piyasa yapıcısının bir araya geldiği büyük getirilerle yatırımcıları avladığı, mağduriyetlerin yaşandığı bir alan. Biz uyardığımızda suçlandık. Herkes basının üzerine geldi.

Öte yandan haklarını alamayan mağdurlar yığını yıllarca sesini duyurmaya çalıştı. Hala ellerindeki kâğıtlarla bekleyenler var.

Son söz: Bedava peynir sadece fare kapanında bulunur. Çalışmadan, şirketi öğrenmeden, başkalarının ağzına bakarak hisse alırsanız fare kapanında kalırsınız. Size yazık değil mi?

8.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Âmin dostum.
    Yapı kredi malinin tamamını mı vermiş.?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    vermez öyle gösterip kendi cebine dagıtmıştır ben dün yanlışlıkla egeen demişim egegub re paronu diyecektim gerçi egeen de az çektirmedi bu hafta biraz bfren sayesinde zıpladı bu patron tahtacı ikilisi tam birer ky düşmanıdır diye bir sene öncesi yazmıştım çünkü çok öncesinde de sermaye artışında kanımızı emmişti bu yoksun kılıklı abidin umarım uzun sürmez şu aralar benimkiler iyi eger endekse ragmen buralarda beklerse daha çok beddua alır haysiyetsiz
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 345/1017 İlkİlk ... 245295335343344345346347355395445845 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •