Kimin nereye koşacağı size mi kaldı anlamıyorum ki, tüm forumlarda benzer yorumlar. Bantaş pazarlaması bitti bu tahtalara mı geldi sıra!!!SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
|
|
Koşun bakalım koşun
KOYUNUN TUZA KOŞTUĞU GİBİ
YAV ENEJİSA, ICBC, GARFA VSVS BUNLARDAN DA MI BÜYÜK BU bu şirket
Kimin nereye koşacağı size mi kaldı anlamıyorum ki, tüm forumlarda benzer yorumlar. Bantaş pazarlaması bitti bu tahtalara mı geldi sıra!!!SM-N770F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su akar yatağını bulur...
Yazdıklarım beni bağlar, asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
https://www.bloomberght.com/rolls-ro...motoru-2320057
Rolls Royce'tan hidrojenle çalışan uçak motoru
Rolls Royce, dünyada bir ilk olarak modern bir uçak motoruna hidrojeni yakıt olarak kullanarak güç sağlamayı başardığını açıkladı. Bu testin sıfır emisyon baskısı altında olan havacılık endüstrisi için kritik öneme sahip olduğu belirtiliyor.
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Patron bugün Tvye çıktı izleyen oldu mu a para mı neydi onun adı
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Cevap vermek adetim değildir normalde. Borsada amaç para kazanmaktır değil mi? Burada koyun olarak nitelediğiniz kişilerin çoğu bu hissede 6-7 kat görmüştür, daha fazla karda olanı da vardır. Son 6 ayda borsanın en çok kazandırmış hissesi. Siz bir de bu kişilere koyun diyorsunuz, vallahi pes.
https://www.youtube.com/watch?v=3uG9qv6VdDk
bu videonun içinde patronun konuşmasını izleyebilirsiniz güzel mesajlar veriyor Halil ağamız..
|
|
Yer İmleri