Sayfa 20/419 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 153 - 160 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Elinde karel olan bir benmiyim
    Sayın Marin, Karel çok uzun zamandır elimde var ve çook uzun süre daha taşımaya devam edeceğim, kendi adıma karelle ilgili söyleyeceklerimi daha önce yazmıştım ara ara önemli gelişmeler olursa ufak tefek paylaşım yapıyorum ama şu aşamada hisse güzel bir trende girmiş artık tahtacının işini yapmasını sessizce izlemeyi tercih ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,336
    *Deniz Yatırım, KAREL-Karel Elektronik'i 50,10 TL hedef fiyat ve "al" tavsiyesi ile model portföyüne ekledi
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

3.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    Sayın Marin, Karel çok uzun zamandır elimde var ve çook uzun süre daha taşımaya devam edeceğim, kendi adıma karelle ilgili söyleyeceklerimi daha önce yazmıştım ara ara önemli gelişmeler olursa ufak tefek paylaşım yapıyorum ama şu aşamada hisse güzel bir trende girmiş artık tahtacının işini yapmasını sessizce izlemeyi tercih ediyorum.
    Hocam sizi Twitter de sizi takip ediyorum bende 2020 yılının ilk yarısında aldım yüklü miktarda geçen yılkı bedelsizede katıldım 2 buçuk yılda bir kere al sat yaptım ozamandır elimde…hissesi 2 dolar olursa bir analiz yapacağınızı yazmıştınız Twitter da analizinizi bekliyoruz

4. iyi cesaret KAREL işaretlediğim bölgede bu kadar iştahlı alımların olmayıp şimdi lanse edilmesi endişe verici ..

5.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Hocam sizi Twitter de sizi takip ediyorum bende 2020 yılının ilk yarısında aldım yüklü miktarda geçen yılkı bedelsizede katıldım 2 buçuk yılda bir kere al sat yaptım ozamandır elimde…hissesi 2 dolar olursa bir analiz yapacağınızı yazmıştınız Twitter da analizinizi bekliyoruz
    Sayın Marin, yazdığınız içerikte bir paylaşım yapmadım başkası ile karıştırıyor olabilir misiniz? Ben hedef rakam vermemek için özel dikkat ederim, aksine paylaşımlarımın büyük çoğunluğunda hissenin cari fiyatı ile ilgilenmediğimi, fiyatın düşebileceğini/çıkabileceğini umursamadığımı bundan ziyade hissedeki bazı temel beklentiler üzerinden büyüme hikayesine odaklandığımı belirtiyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Hasan Kürşad Yazıyı Oku
    Sayın Marin, yazdığınız içerikte bir paylaşım yapmadım başkası ile karıştırıyor olabilir misiniz? Ben hedef rakam vermemek için özel dikkat ederim, aksine paylaşımlarımın büyük çoğunluğunda hissenin cari fiyatı ile ilgilenmediğimi, fiyatın düşebileceğini/çıkabileceğini umursamadığımı bundan ziyade hissedeki bazı temel beklentiler üzerinden büyüme hikayesine odaklandığımı belirtiyorum.
    karıştırmış olabilirim

7. 37.60 ile 38.50 arasında GAP var. Bizim tahtacı gapı hiç sevmez. Hadi bakalım beklemedeyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,336
     Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    *Deniz Yatırım, KAREL-Karel Elektronik'i 50,10 TL hedef fiyat ve "al" tavsiyesi ile model portföyüne ekledi
    tenrikler deniz yat
    alışık değiliz biz böyle açıklamadan sonra mal alımına
    genelde tersi olur

Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

Sayfa 20/419 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •