Sayfa 982/1019 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon
Arama sonucu : 8151 madde; 7,849 - 7,856 arası.

Konu: Viop XLV

1.  Alıntı Originally Posted by ElectBorsa Yazıyı Oku
    emmi 509 mikroda 3 olabilir 4 indi 509 üzeri yeni tepe mikroda 5. 5 olabillir 5 neyin 5 i 3 mü 5 mi asla bilemezsin güzel kardeşim....509.000 geçilmezzsse 5 ora neyin 5i 509,000 geçerse dün 3 4 indi 5 e çıkıyor 509-3- 500 -4- ve 5. dalga..

emmi annatabildim mi.

VOB YAPMAYIN dayi.
    Anmadım dayu vob yapma diyorsun.

2. Gelsinler gelsinler evlerini arabalarını satıp gelsinler... Yavaş yavaş ellerindeki mallarla takas edeceğim. Yok öyle boş beleş imar adlarıyla, rantlarla konut zengini olmak. Bol para var burada. sermaye piyasalarına yıllarca emek verdi buradaki insanlar. Gelsinler biraz da onlar sirtlasin. Bedel odesinler.
     Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Eskiden teknoloji kısıtlı idi.
    Toplum köylü kasabalı idi.
    Şimdi herkes şehirli
    Teknoloji ellerinde...
    Akın akın compela..
    Çığ etkisi çok yüksek...

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Başımıza gelenleri kısaca özetlemeye çalışırsak;

Önce pandemi belasıyla insanların normal yaşama dair her türlü bildikleri ters düz edildi.Bu süreçte çalışmayan insanlar kendi keselerinden yemeye başladılar.Şirketlere özellikle havayolu turizm gibi firmlara hisse yatırım sıfırlandı denilebilir

Bu arada her yer beton doluydu 3 sene öncesine kadar .Herkes bende dahil emlaktan kaçıyorduk.Bu arada gelecek planlarını kurmaya hazırlanan hakim güç beton stokladı.

Dövizde hızlı bir yukarı hareket düşük mevduat faizi ve yüksek faiz sarmalı ile bütün ekonomik kuramlar yerle bir edildi yine soyulduk.Hızla parası değer kaybeden orta gelir gurubu gelecek politikayı bilmediğinden ve çıkış yoluda olmadığından KKM ye yöneldi.Oysa hedef zaten buydu.Oraya yönelenleri birde ordan çarptılar.

Bu arada bütün bu değer artışına rağmen hisse senetleri piyasası ilk önceleri stabil kaldı.Ve hisse yatırımcısı zokayı yuttu.Bir kısmı hareketli olan kripto piyasasına yöneldi bir çoğu birde orda çarpıldı.Boşalan hisse senedi piyasasını uçurmaya başladılar.Halk zaten yüksek enflasyonda yatırımdan uzak hisse senetleri yatırımcıları stabil kalan piyasadan çıkmış olunca sürmek kolay oldu.

Sasa bin kat öbürü 100 kat gitti de kim para kazandı.Öyle olsa bu forum sayfalarında elli yıllık forumdaşlardan başkalarıda olurdu değil mi?Hisse senetleri piyasasında kimse yok hep yalan dolan.Kimsenin parasını katladığıda yok.Bu proje zaten küresel çapta halkları fakirleştirme projesi.İngiltere dünya hükmederken kölelik vardı amerika hükmederken kapitalizm .Şimdi sıra kominizm e adapte olma süreci.Sonrasında yeni dünya nın hakimi Çin gelecek az kaldı.Yardımlarla yürütülen halklar.Kominizm in kucağındaki insanlık.

Ez cümle;

VOB YAPMAYIN

4. Dayicigim. Adamlar Excel A1 hücresine bir rakam giriyor dünyadaki bütün herşey formülasyon la baglanmis ona göre rakamlar belirleniyor. Sen burada arama virüsün ilk çıkış noktasını. İlluminati nin bilgi işlem bilgisayarını bulmak lazim
     Alıntı Originally Posted by ElectBorsa Yazıyı Oku
    508,500 - 510,000 endekkste tepeye etiket taksan ne oluyor dayi. neyin ettiketi belli değil. tl ne olacak belli. değil ne olacak yani bu gözü dönmüşlüğün içerisinde tepeyi mikro bulsan ne olur.

ne olacak 508.500 510.000 tepesini bulsan eline ne geçecek. buradan sonra ne olacak dayi. asla bilemezsin.

tl ne olacak dayi selavat getir. makroda ne olacak dayi ülke 90 lara mı geri döndü ne olacak bilemezsin. aklını alırlar. boşuna vob ile uğraşma bunun sonu yok. asla başaramazsın

VOB YAPMAYIN BOŞU BOŞUNA ÖMRÜNÜZE YAZIK. BU BİR KANDIRMACA

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Anmadım dayu vob yapma diyorsun.
    evet kesinlikle vob yapılamalı.

dünKü fıŞkırtma artı gap yeterli değildi. yetersiz iktidarsız bir fışkırma oldu diyelim..

peki geri döndü şelale de oLmadı.. oda iktidarsız kaldı o harekette güdük..

kararsıZLığa bak. telefon mu geldi la napıyonuz diye beni rezil mi edeceksiniz diye.

görüyorsun dayı burada bir analiz yok telefon var.

VOB YAPMAYIN

6. Hisse senetleri piyasasının ne kadar kontrollü olduğunu anlatmak için dün başıma geleni anlatayım;

7500 lot TEKFEN aldım.Hepi topu 300 bin tl bi para.Ben aldıktan sonra senet sapıttı.Oysa kademelerde 50 bin lotlar falan var.Hisse iki üç saat benim aldığım rakam ve altında dolandı.Sattım hisseyi aldığım fiyata sayılır ben sattıktan 10 saniye sonra 30 kademe birden fırladı.

Piyasada para yok.Hepsi tek hakim güç.Siz bir hisseye çöreklendiyeniz o hisse piyasanon aks yönünde negatif getiride kalıyor çok iyi ihtimalle enflasyon altı getiri ile.Siz sattığınız anda diğerleri ile arasında farkı kapatıyor.

Siz hammal oluyorsunuz.

Modern insan paranın peşindedir..
    Varlığı aşıktır...
    Bide sürekli inandığı, değiştirdiği hurafeler oldu mu
    Gel keyfim gel....

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8. İşte o yüzden tıkanan yavsak kağıdı yüklü iken kalın lotla bir asagiya basiyorum sonra yine kalın lotla alıyorum. Hop robotlar devreye giriyor. Tıkanan boru aciliyor. Burada oyun algoritmayı serseme cevirmek. Kademeye lot yazmayın serbest alın satin. Bilginize
     Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Hisse senetleri piyasasının ne kadar kontrollü olduğunu anlatmak için dün başıma geleni anlatayım;

7500 lot TEKFEN aldım.Hepi topu 300 bin tl bi para.Ben aldıktan sonra senet sapıttı.Oysa kademelerde 50 bin lotlar falan var.Hisse iki üç saat benim aldığım rakam ve altında dolandı.Sattım hisseyi aldığım fiyata sayılır ben sattıktan 10 saniye sonra 30 kademe birden fırladı.

Piyasada para yok.Hepsi tek hakim güç.Siz bir hisseye çöreklendiyeniz o hisse piyasanon aks yönünde negatif getiride kalıyor çok iyi ihtimalle enflasyon altı getiri ile.Siz sattığınız anda diğerleri ile arasında farkı kapatıyor.

Siz hammal oluyorsunuz.

Sayfa 982/1019 İlkİlk ... 482882932972980981982983984992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •