Şenol Babuşcu
Poşet fiyatı 25 kuruştan 75 kuruşa yükselirse gerçek enflasyonun % 200 olduğunun ispatıdır)
Rüşvetçiler Kurulu, Fiyatta anlaşamadı,tahsilatı yapamadılar galiba..!!
Cuma da bitti,Haftalık bülten den ses yok...
Bugün kış lastiklerini taktırmak için özel servis(im)e gittim. Dedim bunların eleltriklisi yokmu? Abi önümüzdeki sürümden sonrakilerin tümü öyle olacak dedi. Sonra abi hani çevreci fln filan diyorlarya hepsi yalan dedi. Bak koca koca bataryalar yapacaklar 3 senede çöp olacak, o çöplerin geri dönüş0münde çalışanlara bugün en yüksek ücreti ödüyorlar, sence niye dedi, ayrıcada, 3 sende pert olan bataryanın yenisine araç yarı parası kdr isteyecekler, ayrıca yazılımla telefon gibi 3-5 senede bir araç değiştirmeni teşvik edecekler vs vs dedi.
O da komplocu olmuş)
Ulan bu 0lkenin en büyük komplocusu bendimya
SPK 2 şirketin halka arzına onay verdi.
Taslak izahnamelerine göre;
BİRİKİM VARLIK BRKVY
12.000.000 LOT
BİREYSELE EŞİT
170.400.000 TL
PLATFORM TURİZM PLTUR
49.500.000 LOT
TAMAMI EŞİT
450.450.000 TL
Türkiye (%85,5) dünya enflasyon liginde Arjantin (%88)’den sonra 2. durumda.
Uygulanan başarısız para politikasının sonucu olan enflasyonun suçunu hesap kitabı belli marketlere atmak, kirayı %25 ile sınırlamak gibi haksızlıklar karşısında BIM CEO’nun dediklerine aynen katılıyorum Enflasyon rakamı ortada ve sorumlusu ekonomi yönetimidir. Sorumluluğu sağa sola atmak algı yönetimidir. Bu konuda vicdan sahibi kimsede bir tereddüt olmaması gerekir.
kuslu sitede Mehmetten alıntı
Yer İmleri