Sayfa 66/903 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon
Arama sonucu : 7218 madde; 521 - 528 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Cuma neden artı idik bugün neden eksiyiz. Anlamlandirmak güç.
    piyasayı bu noktada iyi anlamak lazım biz aslında düşme filan yaşamadık. genel benzer hisselerde düşüş varsa piyasa oyuncuları malı hemen diğerleri ile aynı kefeye koyup o gün oyunu 3 al 5 ver şeklinde aşağıdan yavaş yavaş kuruyorlar zira genel düşüş var ve alıcılar korkak halde, böyle bir halde neden malı yukarıdan toplasınki? aşağı indirdiği 30-40 kademede dönüp duruyor. o yüzden satmak zorunda olanlara diyorlarki piyasa kötü işine gelirse bu fiyattan alırım. sonra bekliyor brüt takasında etkisiyle satış kademelerine gelen malları yavaş yavaş ara ara topluyor. günsonuna doğru gaza basıyor, bugunde aynı hıkaye. olağandışı bir iş olmadığı durumda böyle devam eder.

2.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    piyasayı bu noktada iyi anlamak lazım biz aslında düşme filan yaşamadık. genel benzer hisselerde düşüş varsa piyasa oyuncuları malı hemen diğerleri ile aynı kefeye koyup o gün oyunu 3 al 5 ver şeklinde aşağıdan yavaş yavaş kuruyorlar zira genel düşüş var ve alıcılar korkak halde, böyle bir halde neden malı yukarıdan toplasınki? aşağı indirdiği 30-40 kademede dönüp duruyor. o yüzden satmak zorunda olanlara diyorlarki piyasa kötü işine gelirse bu fiyattan alırım. sonra bekliyor satış kademelerine gelen malları yavaş yavaş ara ara topluyor. günsonuna doğru gaza basıyor, bugunde aynı hıkaye. olağandışı bir iş olmadığı durumda böyle devam eder.
    Ama 3 güzel haber ile atıyorum çok daha yukarda olmaliydik o anlamda kayıp var değilse dediğiniz doğru.

3.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Ama 3 güzel haber ile atıyorum çok daha yukarda olmaliydik o anlamda kayıp var değilse dediğiniz doğru.
    3 güzel haberin etkisi bilançoya yansıyana dek istediği gibi oynatabilir emin olabilirsiniz zira halihazırda 50-55 fk bandındayız.

4.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Henüz SPK'ya bedelsiz sermaye artırımı başvurusu yapılmadı. Sadece alınmış yönetim kurulu kararı var. Belki başvuru yapıldı haberi ile alıcılar gelir ve satıcıları geçer.
    Bu muhabbet bile hep sıcak tutar bizi diye düşünüyorum. Bugün de artı kapatırız kontrol daha da salmazsa İns

5.  Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    3 güzel haberin etkisi bilançoya yansıyana dek istediği gibi oynatabilir emin olabilirsiniz zira halihazırda 50-55 fk bandındayız.
    Matrikte fk daha düşük görünüyor,acaba neden

6.  Alıntı Originally Posted by fenerbahceli Yazıyı Oku
    Matrikte fk daha düşük görünüyor,acaba neden
    bilmiyorum neden öyle gösteriyor fakat şu an 53 fk yız.

7. Cuma akşamı olan coşku nereye gitti. Hadi beyler pamuk eller cebe

Sayfa 66/903 İlkİlk ... 1656646566676876116166566 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •