Originally Posted by agha Halkb için de bir zamanlar aynısını söylüyordun Bankalar F/K, PD/DD olarak devamlı düşük olurlar. Onları kendi aralarında değerlendirmek lazım.
Originally Posted by agha Halkb için de bir zamanlar aynısını söylüyordun onun halen davası ABD de görülüyor demoklasin kılıcı gibi çok su kaldırır o pilav şimdi TÜRK kuşçu oldum
ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Taşınan Açıklar da genelde azalış olmuş, EREGL PETKM HALKB da kayda değer taşınma var, KRDMD da artmaya başlamış, THYAO da yüksek günlük gerçekleşen açığa satış işlemleri olsa da gün içinde kapanıp taşınmıyor,
Originally Posted by alidimitri onun halen davası ABD de görülüyor demoklasin kılıcı gibi çok su kaldırır o pilav şimdi TÜRK kuşçu oldum Gavur gavurluğunu yapar bu böyle biline
Originally Posted by alidimitri onun halen davası ABD de görülüyor demoklasin kılıcı gibi çok su kaldırır o pilav şimdi TÜRK kuşçu oldum Ne yaptın halkb’ yi? Halkb’de defterin dürüldü diye hatırlıyorum?
Who, baby, Who Will Save The World?
Originally Posted by agha Ne yaptın halkb’ yi? Halkb’de defterin dürüldü diye hatırlıyorum? maalesef zararına olmasa da çok minimal bir kar ile çıktım malı taşıyıp hamallığını yaptım
Taşınan Açıklar da bazılarında artış var, EREGL KRDMD PETKM VAKBN HALKB THYAO da kayda değer taşınma olmuş, THYAO na açıkcılar gelmeye başlamış,
Tombul Kuş endeksin baskısına rağmen iyi dayandı. ✈
Forum Rules
Yer İmleri