En son para yatırma tarihi ne zaman. O tarihte T1 demi olması lazım yoksa T0 da mı nakitin
En son para yatırma tarihi ne zaman. O tarihte T1 demi olması lazım yoksa T0 da mı nakitin
Karel yine çok güzel bir hamle yapmış, "Irak'ta ortak üretime yönelik yapılan çalıştayda Irak'ta yürütülebilecek faaliyetlerin yol haritası belirlendi" diyor şirket.
Şirket son dönemde çok güzel ihracat hamleleri yapıyor, tek eksik şirketin yatırımcı ilişkileri politikası, şirket bir an önce halka açık bir şirket olduğunu hatırlayıp gelişmeleri Kap a bildirmeye başlamalı eğer haber akışı başlarsa Karel herkesin diline düşer, herkes karelci olur.
![]()
Tam da dediğiniz/dediğim gibi Sayın Kürşad; geçenlerde resmi gazetede yaklaşık 110 milyonluk bir teşvik aldığı yayımlandı; bunun kap değeri yok mu, elbette var.. Kap'a geçtiler mi, hayır.. Bu konuyu daha önce de yazmıştım..
Benim görüşüm şudur ki; ya art niyet var ya da sizin daha önce belirttiğiniz gibi, hepsini gelecekte bir zamana öteliyorlar..
İnşaAllah ikincisidir diyeceğim ama, ilkinin 'art niyet'inde de saklı bir güzellik görüyorum..
Sağlık olsun..
Ya Nasip!
Paylaştığım haberin linkini gönderiyorum.
https://www.linkedin.com/feed/update...member_android
karel spk nın bolunme ıle ılgılı yazısı uzerıne.. kap acıklaması yapıp tarıh verecek
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
karel, spk nın bedellı sermaye artırımı onayı ıle ılgılı yazısı uzerıne.. kap acıklaması yapıp tarıh verecek...
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
yazıpta tavan yapanların hemen hepsi benzer durumda.. bir çoğu pişirilmiş ve tuzlanmış... bununda tuzlanmaya ihtiyacı var..haftalıkta 38.30 kırılırsa altta 34.40 var.. sert yaparsa sert döner.. günlükleri ise 39.28 38.70 aralığına kadar tuzlanması güzel olur.. iyi çalışmalar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri