Sayfa 694/1011 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop XLVI

1. küçük hesap 6010 ortalama maliyetle full longa geçtim.

normalde güniçi işlem yaptığım bir hesap. ama bu sefer orta vadeli bir poz açtım.

küçük yatırımcı genelde kerameti kendinden bilir ama büyük hareketler genelde büyük yatırımcıların birbiriyle savaşıdır.

bugüne kadar pala ile takasbank 'ın eşgüdümlü hareket ettiğine dair bir hipotezim vardı. Bu hipotezim güçlendi. Son teminat artışı gerçekten sıradışı. 7590 teminat demek aracı kurumların oranıyla birlikte bir poz 15.000 civarı teminat demek. Pala büyük bir balığı (balıkları) short yakalamış gibi. Ve yukarı sürüp canına okuyacakmış gibi bir his oluştu içimde. Çünkü daha önce de birçok kez böyle yaptığını gözlemledim. (margin call verilerinden teyitle)

teknik analize vs. inanmadığımı daha önce de söylemiştim. benim kafa da bu şekilde çalışıyor işte. işe yaradığı sürece sorun yok. madem filler tepişiyor, biz de fırtınadan faydalanıp cebimizi dolduralım biraz
    Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    pazartesi geleneğine uygun olarak artı gap başladık, 5940- 5950 destek seviyesi tutup tutmadığı önemli ilk elde, buraların altına gitmeyeceğimizi düşünüyorum.. yukarıdaki direnç hedeflerine gitme potansiyeli devam ediyor, 4 gün kala 40 puan makas yukarı iştahı gösteriyor.. öncü gösterge vadeli olacak, bir dalış denemesi olursa 5980 civarı long açmak isterim herhald, vadeli endeks oynamak daha safe bu dakkadan sonra, zira tahtalarda günlük maliyetler oluştu- bir çoğunda alıcı gelse de, üstüne oynasak diye bekleşiyorlar
    geçen hafta dalış denemeleri vardı abi .. tamda dediğin gibi günlük maliyetlenenlerin üzerine oynadılar .. bu hafta tersi durum açıkçılara oynayabilir gibime geliyor .. bugün bankalarda açıkçı olduysa mesela ikindi - akşam vakti yukarı banka hareketi gelebilir sanki ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3. Bide tavanı görsek
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Ne alsan gidiyor. Vay arkadaş
    Ereğli bile 1.5 yapmış.
    SM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Öğlen olmadan 51 milyar hacim oluştu bistte..

5. Düşüş imkansız..

Her gün bi müjde , bi beklenti ısıtılması , bi haber..
    Şirket bazında zaten her gün haber pompasına devam..
    Yeni halka arzlara trilyon dolar talep geliyor nerede ise..
    Yılbaşından sonra bedelli/bedelsiz-temettü çılgınlığı başlayacak..

Alıntı Originally Posted by deepfish Yazıyı Oku
    küçük hesap 6010 ortalama maliyetle full longa geçtim.

normalde güniçi işlem yaptığım bir hesap. ama bu sefer orta vadeli bir poz açtım.

küçük yatırımcı genelde kerameti kendinden bilir ama büyük hareketler genelde büyük yatırımcıların birbiriyle savaşıdır.

bugüne kadar pala ile takasbank 'ın eşgüdümlü hareket ettiğine dair bir hipotezim vardı. Bu hipotezim güçlendi. Son teminat artışı gerçekten sıradışı. 7590 teminat demek aracı kurumların oranıyla birlikte bir poz 15.000 civarı teminat demek. Pala büyük bir balığı (balıkları) short yakalamış gibi. Ve yukarı sürüp canına okuyacakmış gibi bir his oluştu içimde. Çünkü daha önce de birçok kez böyle yaptığını gözlemledim. (margin call verilerinden teyitle)

teknik analize vs. inanmadığımı daha önce de söylemiştim. benim kafa da bu şekilde çalışıyor işte. işe yaradığı sürece sorun yok. madem filler tepişiyor, biz de fırtınadan faydalanıp cebimizi dolduralım biraz
    Dikatli ol ama ......Bugün de sarsıntılı geçecek.....Erdoğan nın açıklası sonrası.......fırtına olacak diye tahmin ediyorum.....

7. kebapçı nusret dünya kupası finalinde sahaya girip kupayla resim çektirdi diye kıskanılmaya devam ediyor, fifa başkanı kelfantino instada nusret'i takipten çıkmış, amerikan devleti de nusret'in us open cup turnuvasına seyirci olarak katılımını yasaklamış..

ne demişler, bi türk dünyaya bedel

8. Zorunlu Trafik Sigortası e-devletten fiyat tekliflerine bakıp,
    2020 sonunda internet sayfasından Sompo'dan 500 TL'ye yaptırmıştım,
    2021 sonunda internet sayfasından Türkiye Sigorta'dan 1100 TL'ye yaptırmıştım.

Sabah e-devletten teklifleri aldım ama bir çok sigorta şirketinde kendi sayfalarından teklifi kaldırmışlar acentaya veya Koolay, İyisigorta, Hepiyi vs yeni disital sigorta acenta sayfalarına yönlendiriyorlar. Sigortam.net de teklif göndermiş 3000 TL ama e-devlette 2630 TL.

Koolay.com'da sabah sadece HDI vardı 3000 TL olarak, sonradan Ankara Sigorta 2630 TL teklf girmiş onu satın aldım 3 taksit.

Zorunlu Trafik Sigortası'nda bu yıl gariplik va, şirketler teklif vermek istemiyor, fiyatlar geçen seneye göre %150 üzerinde artmış gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 694/1011 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •