Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8016 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Vardır vardır, arayıp bulacağız.

Var bende o fon güzel bir fon ama
    Ben artık bist yada yabancı borsalara bağlı olmayan ama dövize endeksli olup döviz bazında %5-6 getiren bir fon arıyorum.
    Güzel sebest fonlar var ama çoğu özel fon.
    evet güzel bir fon ama ben almadım. çünkü TSKB bende zaten var. Şimdide ISFIN e girdim.
    13 günlük ve 21 günlük ortalamalar alt alta geldiler buradan yukarıya kesebilir. ya da 7,07 ye iner daha da giderse 6,20 yapar. orası da yolun sonu. iyi para kazandırır.
    Aynı şekilde SASA da aşağı gelişi bitirdi gibi. Çok yalvardı "benide al, bak görürsün ISFIN den daha iyi çalışacam söz" deyince dayanamadım. onuda aldım kafileye.
    hayırlısı olsun.

2.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    evet güzel bir fon ama ben almadım. çünkü TSKB bende zaten var. Şimdide ISFIN e girdim.
    13 günlük ve 21 günlük ortalamalar alt alta geldiler buradan yukarıya kesebilir. ya da 7,07 ye iner daha da giderse 6,20 yapar. orası da yolun sonu. iyi para kazandırır.
    Aynı şekilde SASA da aşağı gelişi bitirdi gibi. Çok yalvardı "benide al, bak görürsün ISFIN den daha iyi çalışacam söz" deyince dayanamadım. onuda aldım kafileye.
    hayırlısı olsun.
    Biste dayalı fon tarafı sağlamda döviz tarafını güçlendireyim diyorum, arayış o yönde şimdilik.
    Acelem de yok gerçi ama hazırlık yapmakta fayda var.
    Malum,
    Gerçekler satılır, beklentiler alınır.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Biste dayalı fon tarafı sağlamda döviz tarafını güçlendireyim diyorum, arayış o yönde şimdilik.
    Acelem de yok gerçi ama hazırlık yapmakta fayda var.
    Malum,
    Gerçekler satılır, beklentiler alınır.
    Buldum dediğiniz gün.
    Sorgusuz sualsiz o fonu alırım.
    O fon için ayırdığım para
    kadar da, içindeki hisselerden alırım.
    Bekliyorum o günü.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız