Sayfa 769/993 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,145 - 6,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Adam aldığı asgari ücretlemi ödeyecek,onlarınki laf salatası,zaten bakan diyor ödenmesi zor ama şurdan burdan bulsunlar diyor...çok fakirleştik,bu ülkenin zamanında orta direği vardı oda kayboldu fakir oldu,bizler gibiler ayakta kaldı dürüst olarak,oda atadan dededen kalma araziler sayesinde,esasın çok azı kaldı çoğu hep bağış yapıldı vatan için,bunlar üstüne çöreklendiler bağışların üstüne,zehir zııkım olsun,ihyamı olacaklar ebediyen lanetlen anılacaklar.
    Abi gençler boşuna kaçmıyorlar ülkeden. Eskiden toplumun en alt tabakasındaki eğitimsiz gençler kaçak yollarla Avrupa'ya kaçar oralarda işçi, temizlikçi vb işlerde çalışırdı.

Şu anda ülkedeki en eğitimli kesim fırsatını bulur bulmaz kaçıyor, çünkü toplumdaki maaş, ücret dengesini de eğitimli kesim aleyhine, kendisine oy veren en ağitimsiz kara cahil kesim lehine çevirdi. Ülkenin dengesi de ona göre cehalete yöneldi tabiatiyle. Her alanda kalitesizlik, seviyesizlik zirvede...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Biz kendimiz bu sene gaza para ödemiyoruz, bir de Bulgara satmaya başlamışız galiba... İnfo yatırım günlük bülteninden:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez: Bulgargaz ile BOTAŞ arasında yarın önemli bir anlaşma imzalanacak. Türkiye, Bulgaristan'a doğalgaz satacak
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Üçün biri anlamında mı?
    İşin şakası bir yana ne verirler ise versinler mal ve hizmet fiyatlarındaki artışa yetişemeyiz.
    syg.

4. Bence bayram ikramiyeleri dahil % 55 diyecekler.

%100 dese de oy yok.

dün öğlen arası kahvede çayı 5 tl den içmiştik
    bugün kahvecimiz süpriz yaptı 7 tl den içtik
    yancı almayacağız artık
    bir halt olacağı yok.

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Aynen , benim çocukluğumda annemler 1 çuval soğan alırdı bütün kış kullanırdık yemek ve salatada, hiç bozulmazdı. Şimdi 3 kilo alsak 10 günde bozulmaya başlıyor, soğanları da kendilerine benziyor...
    Hormon ve ilaç kullanımından bozulma artıyor.

Erdoğan: Memur ve emekli maaş artış oranını yüzde 25 olarak uygulayacağımızın müjdesini vermek istiyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Geldi müjde

Gözümüz aydın.

Sayfa 769/993 İlkİlk ... 269669719759767768769770771779819869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •