Sayfa 48/404 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon
Arama sonucu : 3230 madde; 377 - 384 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by hoca65 Yazıyı Oku
    Kredili işlem yasağı cezası çekiyoruz. Bankof dünkü malı vermeye çalışıyor. 15 bu lot artıda idi. Dün.
    Aynı durum poltk de de var. O bana mısın demiyor. Bunu anlayamıyorum
    Gebersin, malı taaomayacak adam girmesin buraya

2. Fren de Ne güzel zamanlama yapmış, endeks kırmızı iken tavan. Imrenmemek elde değil. Şu duyguyu yaşayamadık 13 sene. Amk hissesi

3. Tehlike sularda yürüyoruz. Fren bozarsa mazallah nerede dururuz belli olmaz

4.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Tehlike sularda yürüyoruz. Fren bozarsa mazallah nerede dururuz belli olmaz
    Frenle bağlantısı yok gibi artık, kaç güne 2 ye katlayacak gibi bfren

5. Bfren her zaman daha güçlü ve güvenilir duruyor, hep diyorum al sat çı kağıdı

6. eyyyy spk şu endekse de bir bürüt uygula bu akşam bekliyorum bak çifte devre kesti görelim işbilirliginizi.bu gün alan yarın satabilir deyver de görelim erkekligi
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7. Benim anlamadığım borsa göçmüş konya endeksle göçmüş spk Konya'ya olağanüstü birşey var yok hesabı soruyor. Bu spk yetkilileri ne yiyip ne içiyor cahil mallar... Liyakat işte.

8. Ne O endeks %7 düşünce hiç yorum yapma hevesiniz kalmamış bozmayın moralinizi çıktığı gibi düşer düştüğü gibi çıkar sağlık olsun 25 yıldır ne badireler atlattık ben açıkçası seçimin öne alınması söylenti veya olması durumunda endeksin düşüşüne neden olabilir diye bekliyordum lakin biraz erken oldu henüz net bir şey yok

Sayfa 48/404 İlkİlk ... 3846474849505898148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •