İşte, bu imkan ve şerait altında dahi bir şeyler yapmak gerekiyor. Kazanmak gerekiyor. Ailene bakmak çoluk çocuğuna ekmek çıkartmak gerekiyor. Dolayısıyla kazanan bu piyasada da kazanmak zorunda malesef.
Ben batığım demem, neyim varsa borsadan kazandım, çok kazandım da demem, çok hatalarım oldu. Hala fakiriz, cıplak geldik cıplak gideces işte uğraşıyoruz.
Güzel kardeşim bildiğim kadarı ile henüz gençsin ve yazılım ve bilişim konusunda önün açık.Ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğine inanıyorum.Çalışkanlığınla dürüstlüğünle yabancı iş arkadaşlarına Türk insanının aslında nasıl bir millet olduğunu göstereceğinden şüphem yok.
Bizim dert ettiğimiz konu aslında paramızın çalınmasından çok bu ülkenin içine düşürüldüğü durumdur.Ben bir vatanseverim.Ülkeye olan aidiyetimin kaybolması için hakim güçler elinden gelen her şeyi yapıyor.Neden ama neden?Neden bu ülkeyi sevmekten vazgeçmemiz isteniyor?Bu ülkenin binlerce yıllık temel dinamikleri neden bu yokoluşa bir çare üretmiyor.Bu haksızlık hukuksuzluk daha nereye kadar sürecek?Güzel yarınlara inanmak için bir umut ışığı arıyorum çaresizce.Kendim için değil.Çocuklarımın yarını için endişeliyim.Sözde değil özde vatan millet sevdalılarına yer verilsin artık bu memlekette inşallah .Rabbimden dileğim budur.Bu ülkeyi bu hale getirenlerden bu dünya da hesap soramadık.Zebaniler odunlarını bol tutar inşallah.
Bilemiyorum Altan
Türkler yeniden iktidar olmadıktan sonra bu böyle gidecek. 100 sene önce ellerine aldı iktidarı ama 30 sene tutamadı sonra geldi yine bedevi zihniyeti.)
(Yönetim tarzı, hayat tarzı vb. manasında söyledim. Irkçılık olarak düşünülmesin)
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
portfoyu şekillendirdim .. şubat ilk hafta hedefim .. 1 ay kadar tutmayı hedefliyorum ..stop olmazsam tabi .. marjlı bir stop bıraktım ama yazmayacağım .. benim tahtalar belli .. .. kısmet .. aşağı yukarı aynı tahtalar .. banka çelik petrokimya ..otomotiv .. ıvır zıvır ..6 ocak oldu tarih .. 7 ocak full moon phase ..![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Yer İmleri