Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7920 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLVII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    günaydın .. ana portfoy aynen devam .. ilave günlük biraz petkm biraz banka ve biraz tavh ilave ettim kademeli alım düşünüyorum günlük için .. .... bakalım kısmet .. ben pozitifim bist için şahsen ... ytd
    günlük alışlarımı tamamladım ...full değilim ama yeterli..zaten fazladan aldıyorum .. gerisi palaya kalmış .. kısmet ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2. ben de bu palanın alçak sürünme sonrası 45 derece açı ile yükseltmesini seviyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by mustaf2231 Yazıyı Oku
    ben de bu palanın alçak sürünme sonrası 45 derece açı ile yükseltmesini seviyorum.
    papaz o pilavı her gün yemeye devam edecek mi, bu soru üzerine düşünmek lazım arada

vadelisini trade etmekte olduğumuz 30-endeks spot, perşembe kırılım, cuma kırdığı yere geri çekiliş sonrası, bugün kaldığı yerden düşüe devam eder diyor teknik analiz- stop kriterini 5900 dolayına koymuş teknik analiz.. teknik analiz bilimdir, bilimi sevelim, bilime saygı duyalım.. respect

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    papaz o pilavı her gün yemeye devam edecek mi, bu soru üzerine düşünmek lazım arada

vadelisini trade etmekte olduğumuz 30-endeks spot, perşembe kırılım, cuma kırdığı yere geri çekiliş sonrası, bugün kaldığı yerden düşüe devam eder diyor teknik analiz- stop kriterini 5900 dolayına koymuş teknik analiz.. teknik analiz bilimdir, bilimi sevelim, bilime saygı duyalım.. respect
    bilime inanmayanlar, short yapamayanlar, malda kalanlar pişman..
    oysa, herkes bilmeli ki, bilimle dalga geçilmez

neyse son duruma bi daha bakalım, biraz daha zoom yapalım son üç güne

5730- 5750 aralığına tekabül eden mor çizgiye dikkat çekmek istiyorum, yukarı yön umutların korunabilmesi için mor seviyenin üstüne çıkmamız gerek-şart.. buralar, aynı zamanda önceki haftadan vadelide blok pozsiyonların taşınma maliyetlerinin alt sınırı.. kritik öneme haiz yerler..

malsız ve pozsuz beklemedeyim ben.. baz senaryom, son saate kadar mor aşamadan hafif bi yukarı tempo, esaslı satışın gün sonu gelmesi, beyzbol sopasının piyasanın beynini darmadağın etmesi.. gün içi mor üstüne çıkarsak, o vakit pas geçerim, short için yeter-şart moru tekrar aşağı geçmesi olur.. long oynamak bugün için kitabımda yazmıyor

5.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku

5730- 5750 aralığına tekabül eden mor çizgiye dikkat çekmek istiyorum, yukarı yön umutların korunabilmesi için mor seviyenin üstüne çıkmamız gerek-şart.. buralar, aynı zamanda önceki haftadan vadelide blok pozsiyonların taşınma maliyetlerinin alt sınırı.. kritik öneme haiz yerler..

malsız ve pozsuz beklemedeyim ben.. baz senaryom, son saate kadar mor aşamadan hafif bi yukarı tempo, esaslı satışın gün sonu gelmesi, beyzbol sopasının piyasanın beynini darmadağın etmesi.. gün içi mor üstüne çıkarsak, o vakit pas geçerim, short için yeter-şart moru tekrar aşağı geçmesi olur.. long oynamak bugün için kitabımda yazmıyor
    saat 12 çizdiğimiz senaryo aynen gerçekleşti- mor denendi, ve ordan aşağı döndü.. esaslı satış son saat içinde geldi

hisse shortları kapanış eşleşmesinde kapattım, endeks shortlar full short devam
    herkese iyi akşamlar, cehape tayfa hariç

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    saat 12 çizdiğimiz senaryo aynen gerçekleşti- mor denendi, ve ordan aşağı döndü.. esaslı satış son saat içinde geldi

çokda şeyimizdeydi
    bir halt olacağı yok.

7. [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    çokda şeyimizdeydi
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..
    kapattım shortları.. üstüne biraz long açmaya çalışıyorum, serpiştirdim alışları

eşşek değilse biraz teper herhald

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •