Sayfa 649/691 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Syn hkm. Dolayoba'daki arsaya daha once bakmismiydiniz. Burasi limana sadece 200 metre ilerisinde ticari bir alan. Burasi bittiginde (mesela bir bolumu lojistik merkezi olabilir) kac milyar yapar tahmin edebiliyormusunuz. Benim tahminim diger lojistik merkezini en az üçe katlar. Ytd.

Oraya konut yapilacak diye biliyorum sn garip yolcu.aslinda dediğiniz şekilde değerlendirilmesi daha iyi olur bence

Umarım burayı okuyorlardir

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Umarım burayı okuyorlardir
    Merhabalar sn hkm, merhaba dostlar bayağı uzun zamandır aranızda yoktum. Feci sallamışlar tahtamızı
    Kuşadasında zeytinliğimize gittik, dağbaşı elektrik yok, su yok.. Hep taşıma ile bu yüzden siteye giremedim. şimdi şehre indim baktım. siteye girdim. Bu arada Herkesin yeni yılı kutlu olsun

5. 10.000 lot duruyor, sabah 10-15.000 lot alsat yaptım 3.17 sat 3.14 al vb.. Burada hava feci rüzgarlı, zeytinliğe 200 m2 bir yer yapayım diye uğraştım zeytin toplarken, eşimin kardeşleriyle birbirimize girecektik nerdeyse, bizde çatı ve taban dolgusu yaptık bıraktık. Taban dolgusu ve beton sadece 100.000 yedi. çatıyı çıkma demir vs aldık ve 50 m2 örttük imar barışı için oda 25.000 tl, sadece taş duvar işçiliğine 170.000 tl istediler, Allahtan tartışma çıktıda , tavan ve dolgu ile kaldık, Şimdi çocuklar için bu yeni 0,69 luk ev kredisi ile ev bakıyoruz izmirden, soracağım şu bilen varsa. yaklaşık 15-16 aydır izmirde kiraladığımız bir ev var ve faturalarını da internetten otamatik ben ödüyorum, sözleşme kızım üzerine ancak ikametgahı almadık. Projede 1 yıllık ikametgah zorunluluğu var deniyor. bu elimizdeki belgeler ikametgahı ispat etmek için yeter mi yoksa illa e devlette duran ikamet yerine mi bakarlar. Öyleyse işimiz yaş. Bilgi sahibi olan destek versin lütfen

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    İstanbulda bu tarz emlaklarda şu anda rayiç metrekare bazında 10 bin dolar.Yani bir daire 1 milyon dolardan aşağı satılmaz.Bunlar bitmiş müteahitin inşaatı bitirme riski olmayan hemen oturulabilir veya kiralanabilir durumda evler satışları çok kolay olur,neticede şu anda projeden satılan evlere bile bu fiyatlar isteniyor,124 ev almışız 124 milyon dolar eder,biz kaça almışız ,760 milyon yani 40 milyon dolara.Ama borsaya yansıması ne olur elbet ilk beş dakikada 2 milyon lotla devre keser sonra da 4 milyon lotla taban olur )))))Niye ,çünkü tahtacının niyeti kötü bir,aziz nesin haklıydı iki.
    Bedelli ve bedelsiz için yazdıklarınıza imza atıyorum.
    Diğer tüm konularda ise karşımızda ahlak sorunsalı var😂

Sn şekerli hosgeldiniz foruma.sordugunuz konuda maalesef bilgim yok.kagida gelince sanırım bilancoya kadar bezdir meye devam.bugun şirketi aradım yeniden degerlemeleri ne zaman yollayacaksiniz diye.ocak sonuna kadar dediler

Ellerinde gelen raporlar varmış.ama hepsi gelince bir kerede yollayacaklarmis.dun safir satışı ile beraber gelen raporları yollasana.ama olmaz sonra nasıl sabah eksi dört yapılacak Di mi

Sayfa 649/691 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •