Originally Posted by
KAFASINAGÖREYAZAN
Günaydın yatırımcı ilişkileri ile görüştüm merak ettiğim bir kaç soru vardı sizlerle de paylaşıyım. 1cisi ihracat yasağını sorudum bir kaç gün ihracat ekranları kapatılmış sonrasında bakanlığa ihracat için ürünlerin üretildiği stokta beklediği anlatılınca bir iki günlük aranın ardın ihracat ekranları açılmış ihracat ürünleri planladığı gibi sevk edilmiş. 2. si haberlerde sıklıkla yer alan bulunamayan ilaçlar konusunda bizim ne durumda olduğumuzu sordum haberlerde yeralan bu ilaçların genellikle antibiyotik ilaçlar olduğunu söyledi devanın bilançoda da görüldüğü üzere yüksek stoklu çalıştığı ve hammadde tedarik problemi olmadığı bu dönem üretimin talebi karşılamak için 4 vardiya çalıştığını söyledi 4 vardiya deyince yanlış mı duydum 4 vardiya mı diye tekrar sordum evet dedi pazar payımızı epey arttırmış olmalıyız sorusuna tabi bir cevap vermedi bilançoda etkisini göreceğiz demekle yetindi. 3 soru yeni fabrika tamamlandı mı idi bu çeyrek tamamlanıp üretime geçileceğini daha önce söylemiştik dedi planlandığı gibi bu çeyrek tamamlanacak dedi tamamlandığında kap ile duyurulacağını söyledi kap konusunda biraz gevşeme var gibi görünüyor.
Yer İmleri