Sayfa 821/993 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,561 - 6,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adam denetmen onda ki daş.ak bizde yok ki alalım. Başkan kafayı gözü yarar nezarete bile gider inadı tuttu mu. Ayhan başkanı hafife almayın kendinizle bir tutmayın. Tek çözemediği cırcır böceği.
    Destan yazmışsın yaw , dur bi müsaade et de yolunu öğrenelim, ayrıca hafife almayı nereden çıkardın , bizim nezareti göze alamayacağımizı nereden çıkardın .

Bugün var-sayım günündesin .Ama bayağı bi hızını alamadın dostum
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Destan yazmışsın yaw , dur bi müsaade et de yolunu öğrenelim, ayrıca hafife almayı nereden çıkardın , bizim nezareti göze alamayacağımizı nereden çıkardın .

Bugün var-sayım günündesin .Ama bayağı bi hızını alamadın dostum
    Adam Rizeli. Çakıcı Peker bunun karşılığında el pençe duruyor. Kaşlarını çattı mı karşısinda ki adamın nefesi kesiliyor. Boy 1,5

3. Ayhan başkan pazar günü yoğun girecekti az kalsın sinir stresten. Malûm kedicikler cikciksporu 3-0 yendi ya. Başkanın bu aralar şuuru siniri iyi değil

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    200 bin tl ödeme yaptığım adam 700 tl küsüratı aldı.sonra şunu dedi

Günde 10 kişide böyle hesap çıkıyor.10.200 - 20.350 vs vs

Günde 500 tl den 10 kişiden almasam 5000 tl.ayda 20 gün çalışıyorum 100.000 tl yılda 1.2 milyon

Sizin hesapta bu.günde 20 kişiden 7.5 tl almasa 150 tl.ayda 4500 tl.yılda 55.000 tl.10 yılda 550.000 tl.

Siz millete 10 yılda 550.000 tl yi bedava dağıtır mısınız?
    Güzel yazmışsınız ama aynı şey değil, bu mahalle esnafı, müşteri kitlesi aşağı yukarı aynı bölgeden, kaz gelecek yerden tavuğu esirgememesi lazım müşterinin gönlünü hoş tutup ayağını alıştırması lazım, sektör itibarıyle düzenli müşteriye ihtiyacı var bir kerelik müşteriye değil. Mesela geçen pazar diğer bir pastaneye gittim sabah taze simit börek vb aldım 83 lira tuttu adam 80 yeter dedi 3 lirayı almadı. Ben şimdi öbürüne bir daha gitmeyeceğim eşime dostuma da şikayet edeceğim ayrıca gugıl'a da olumsuz yorum yazacağım bunlar paragöz diye kafaya taktım ya.. Almayacaktı o 7.5 lirayı benden..
    Olayı anlattığım işyerinden arkadaşım da şu örneği verdi, evlerinin ordaki büfeden sigara istemiş nakiti yokmuş kart uzatmış adam karta komisyon alıyoruz demiş, "benden de mi alacaksınız hep alışveriş yaptığım yer düzenli müşteriyim nakitim çıkışmadı " demiş arkadaş, adam da "evet alacağım komisyon" deyince sigarayı almamış, ayrıca oradan alışverişi de komple bırakmış başka yerden alıyor. Ne oldu büfeci 1-2 lira için daha büyük karı kaybetti. Sözün özü esnafın bunu tartıp ona göre davranması lazım, miktarın küçük olması önemli değil kazıklanma hissi çok kuvvetli bir his ve müşteriye çok batar.

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Nasıl yaptın , bilelim de , aynı yoldan gidelim , mevzuat a koymuşlar diye biliyorum , mesela yapıkredi de 2 kart çeşidi var ekokart ücretsiz ama pek çok ek taksit kampanyası yok aslında hemen hic yok düz kart , diğeri her şeye +2 ,3 ,5 taksit yapıyor mtv de emlak vergisinde trafik sigortasında bu bendeki hic bi şeye ek yapmaz para da almaz .
    sistem şöyle işliyor
    arıyorsunuz verin paramı geri diyorsunuz
    onun yerine puan verelim diyorlar
    olmaz diyorsunuz
    o zaman size sigorta yapalım diyorlat
    yok diyorsunuz
    başka yolu yok ya bunlardan birini seçersiniz yada unutun o parayı diyorlar
    siz o zaman son seçeneği devreye sokuyorum
    alın kartınızı
    ..kerim bankanızı diyorsunuz
    biz bi düşünelim diyorlar
    sonra biri arıyor sizi
    baştaki seçenekleri bi daha sayıyor
    ve en son tamam kardeşim al paranı diyyor.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adam Rizeli. Çakıcı Peker bunun karşılığında el pençe duruyor. Kaşlarını çattı mı karşısinda ki adamın nefesi kesiliyor. Boy 1,5

dur abartma şimdi her ikisi ayrı ayrı sopalayıp bide videomu koyacaklar sosyal medyaya
    veririm adresini alırlar seni
    bir halt olacağı yok.

7. Verdiler verdiler ellere verdiler. Bist. pist pist.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sistem şöyle işliyor
    arıyorsunuz verin paramı geri diyorsunuz
    onun yerine puan verelim diyorlar
    olmaz diyorsunuz
    o zaman size sigorta yapalım diyorlat
    yok diyorsunuz
    başka yolu yok ya bunlardan birini seçersiniz yada unutun o parayı diyorlar
    siz o zaman son seçeneği devreye sokuyorum
    alın kartınızı
    ..kerim bankanızı diyorsunuz
    biz bi düşünelim diyorlar
    sonra biri arıyor sizi
    baştaki seçenekleri bi daha sayıyor
    ve en son tamam kardeşim al paranı diyyor.
    Ben tuketici mahkemesi yolu ile almistim.

Sayfa 821/993 İlkİlk ... 321721771811819820821822823831871921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •