Sayfa 595/751 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Büyük resmi gör😂
    Sabırr
    2026
    2071
    Taş olsa çatlar 2026 ya 😂

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Taş olsa çatlar 2026 ya 😂
    Taş gibiyim bakalım)

Şimdilik.

Bende faniyim ama.Ahahaha
    Burada paylaşılan hiçbir görüş, fikir,eylem v.s yatırım tavsiyesi değildir.G.P

3. Kayıtlı sermaye tavanı artıyor diye Aselsan tavana yakın işlem görüyor. Turco da dönem kârını bir yere sokacak. Bakalım nereye. Muhtemelen bedelsiz verebilşr

4. Birinci ağızdan seçim tarihi verildi sanırım. 14 Mayıs.. Hayırlı olsun

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Birinci ağızdan seçim tarihi verildi sanırım. 14 Mayıs.. Hayırlı olsun

Varmıymış öyle meclisi feshetmeden seçim tarihi belirleme anayasada)

Uzun süredir computerden girmemiştim kimseler kalmamış maşallah)

Wasaban üstadı kimseden saymıyorum)

7.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Uzun süredir computerden girmemiştim kimseler kalmamış maşallah)

Wasaban üstadı kimseden saymıyorum)
    Evet, dede zamanlarında bile birkaç kişi görünüp kayboldu, bir süredir kimseler yok. İnsanlar Twitter'da Telegram'da takılıyor herhalde.

Yeni nesilin de forumlarla pek arası yok. Benim 20'li yaşlarımda forumlarla yatıp forumlarla kalkıyorduk, her konuda forum vardı, internette herkes forumlarda takılıyordu. Şimdi gençlerin böyle alışkanlıkları yok. YouTube Facebook Instagram Twitter Discord vs. derken forumların pabucu dama atıldı.

8.  Alıntı Originally Posted by €vrén Yazıyı Oku
    Evet, dede zamanlarında bile birkaç kişi görünüp kayboldu, bir süredir kimseler yok. İnsanlar Twitter'da Telegram'da takılıyor herhalde.

Yeni nesilin de forumlarla pek arası yok. Benim 20'li yaşlarımda forumlarla yatıp forumlarla kalkıyorduk, her konuda forum vardı, internette herkes forumlarda takılıyordu. Şimdi gençlerin böyle alışkanlıkları yok. YouTube Facebook Instagram Twitter Discord vs. derken forumların pabucu dama atıldı.
    WhatsApp ve Telegram yerine de ICQ ve mIRC vardı, gençler adını bile duymamıştır, hey gidi günler

Sayfa 595/751 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •