Originally Posted by
canlı
Güzel gözlem. Bu toplum hep komşunun tavuğuyla uğraşmış, kaz görmüştür. ABD li toplum bilimcilerden oluşan üst akıl bizim tüm özelliklerimizi bizden daha iyi bildiklerinden bir ülkenin dibine dinamit nasıl konur uygulamalı yürütüyorlar.
6 ay öncesine kadar Altılı masa umudumu artırmıştı. Artık tamamen ülkenin ivme kaybedeceğine inanıyorum. İktidar zaten artık hiç bir gizli saklısı olmadan tam gaz '' Yeni Türkiye '' sevdasında. Beni üzen , ATATÜRK adıyla , resmiyle, fikirleriyle muhalif olan kesimi soyanlardır. Adam da her türlü usulsüzlük, arsızlık, menfaatçilik varken bedenine Atatürk ismini kazıtıyor, sosyal medyada sürekli Kemalist görünüyor . Bu tipler nedeniyle toplumda Atatürkçülere tepkiler artıyor. O kadar ki ; böyle tiplerle iş yapacaksam, bir organizasyona katılacaksam dahi uzaklaşıyorum.
Yeni tanıştığım insanlara mesleğimi, memleketimi ve siyasi görüşümü özellikle söylemiyorum. Her şeyden ama her şeyden ayrışan bir toplum olduk.
Küçük yaştaki erkek çocuklara yapılan tacizler konuşuluyor dönem dönem sosyal medyada. Bu konu da söyleyeceklerin var mı?
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri