Sayfa 888/993 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 7,097 - 7,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Ürün yerleştirme var.
    [emoji3]

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Buranın eski tadı yok. Sopa atacak trol düşmediği için ara ara birbirimizi yiyoruz. Bugün yandaş medya yazar, haber yorumlarını okumaya karar verdim. Realites sakın sen okuma onları, okuma yazma kursunu yeniden açmak lazım o derece kötü.
    Bende canım sıkkın baktım tv de Müge izlencesi var cok gundemde bi de ben bakayım dedim.
    Adam yıllar önce amca kızına (kız 13-14 yaslarinda)tecavüz etmiş. Gerçi açıklamasında tecavüz değil ,işte köy yerinde oynarken bi şey oldu açıklamasında bulundu. Bu durumdan dolayı içeri girmiş nikah yapılmış çıkmış. (Adalet bakanın bile onayladığı tecavüzcü ile evlen)
    Yıllar sonra yanlış anlamadıysan bu kez teyze kızını kaçırmış. Evlerinde 5 ay kalmış.
    Aman dayı,hala kızı varsa bu adamdan uzak dursun.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Buranın eski tadı yok. Sopa atacak trol düşmediği için ara ara birbirimizi yiyoruz. Bugün yandaş medya yazar, haber yorumlarını okumaya karar verdim. Realites sakın sen okuma onları, okuma yazma kursunu yeniden açmak lazım o derece kötü.
    ayasofya ne de olsa kan çekiyor, eski mahalleni okumadan yapamıyorsun
    ben sabah veya hürriyetten bir yazarı okumayalı 10 yıl olmuştur, akit nasıl bir paçavradır bilmem bile..

4.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    ayasofya ne de olsa kan çekiyor, eski mahalleni okumadan yapamıyorsun
    ben sabah veya hürriyetten bir yazarı okumayalı 10 yıl olmuştur, akit nasıl bir paçavradır bilmem bile..
    Abi Yeniçağ, sözcü, karar ve Habertürkten Fatih Altaylı okurum açıkçası ak-it ve diğerlerini okumaya cesaret edemiyorum evde savaş çıkıyor sinirlerim alt üst oluyor. Yorumları okuyup da sövmedigim olmuyor.

5.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Yüklü miktarda dolar alımı için nereyi kullanmak en uygunu acaba? hesabımın olduğu banka ile nkolay arasında 10 kuruş fark var, fakat nkolay dan alıp diğer tarafa göndermenin masrafına değer mi onu çözemedim, nkolay swift ücreti konusunda net bir bilgi bulamadım.
    Diğer taraftan bankadan nakit çekip döviz bürosundan almak daha mı uygun oluyor, tabi parayı taşırken risk almaya değer mi? bankalar elden döviz alıyorlar mı? Bu konuda nasıl bir tavsiyede bulunursunuz.
    Şunu bir inceleyin.
    https://www.uption.com.tr/bireysel

Bankalar arasında döviz transferi için en uygunu bu galiba.
    Aktifbank'ın kuruluşuymuş.
    Yani nkolay'dan alıp başka yere nakil için kullanılabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kur tarafını tutabilmek için her türlü tavizi veriyorlar. kkm de faiz üst sınırı kalktı. https://www.ntv.com.tr/amp/ntvpara/t...J0upeOu4s81THQ
    ama beyhude çabalar bunlar !
    çünkü kur konusu finansal yatırım ile alakalı değil !
    ayrıca
    hükümet değişirse yeni hükümetin kkm ödemelerini karşılamayacağını düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Ürün yerleştirme var.
    [emoji3]
    bist demi evet var

o yuzden aldığınız sektöre dikkat edin

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Şunu bir inceleyin.
    https://www.uption.com.tr/bireysel

Bankalar arasında döviz transferi için en uygunu bu galiba.
    Aktifbank'ın kuruluşuymuş.
    Yani nkolay'dan alıp başka yere nakil için kullanılabilir.
    Evat burası ilginçmiş hiç duymamıştım 30 tl. çıkıyor ki çok iyi, hesabım olan diğer bankalara bakmadım ama nkolay en uygunu herhalde, döviz büroları büyük ihtimalle daha ucuza verir ama para taşıma riskine giremem. teşekkürler
    bu arada yine nkolay reklamı yaptım artık bir çorba parası gönderirler

Sayfa 888/993 İlkİlk ... 388788838878886887888889890898938988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •