Sayfa 291/479 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 2,321 - 2,328 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. O zaman alma abi neyi düşünüyorsunki bu kadar.
     Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Ucuzlamışken yarın alayım diyorum sonra aklıma patron geliyor vazgeçiyorum.Ben alırım bilançosu kötü gelir bir de satışları düşer diye korkuyorum.Yoksa patron güven verse riske girip tek hisse portföy yapmak istiyorum ama ne temettü var ne bedelsiz var pozitif hiçbişeyi yok.
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by denizci2 Yazıyı Oku
    O zaman alma abi neyi düşünüyorsunki bu kadar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aldık sattık kazanamadık ya.Kaşınıyoz işte😆

3.  Alıntı Originally Posted by moonglow61 Yazıyı Oku
    Ucuzlamışken yarın alayım diyorum sonra aklıma patron geliyor vazgeçiyorum.Ben alırım bilançosu kötü gelir bir de satışları düşer diye korkuyorum.Yoksa patron güven verse riske girip tek hisse portföy yapmak istiyorum ama ne temettü var ne bedelsiz var pozitif hiçbişeyi yok.
    endeks yüzde 3 tepki verdi yine tepki yok.Bunda bilmediğimiz bir durum var ama yakında foyası çıkar ortaya.Bilanço bence uçlarda gelecek ama hangi uçta merakla bekliyoruz..Gönderin artık şu bilançoyu.

4. Düşerken devre kese kese düş, çıkarken hiç eşlik etme, bunda kimin suçu varsa Allah'a havale ediyorum, elimizden başka şey gelmiyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5. Ölü kedi sıçrayışı bile yok, şimdi şirketi arasan bizim bir dahlimiz yok derler, peki tahtayı bu hale getirenleri şikayet edin o zaman.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2023 gerçekten zor bir yıl olacak.

Hani bazen derler ya ben bundan ölmediysem bir daha hiç ölmem diye

Yatırımcıların psikolojisiyle çok iyi oynuyorlar birçok yatırımcı bırakıp gider ya batar gider yada psikolojiyi yönetemeyip gider.

Ama yatırım bu kadar zor olmamalı değil mi

7.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    2023 gerçekten zor bir yıl olacak.

Hani bazen derler ya ben bundan ölmediysem bir daha hiç ölmem diye

Yatırımcıların psikolojisiyle çok iyi oynuyorlar birçok yatırımcı bırakıp gider ya batar gider yada psikolojiyi yönetemeyip gider.

Ama yatırım bu kadar zor olmamalı değil mi
    kişisel görüşüm yatırımcılardaki en büyük yanılgı f/k ya dayalı yatırım anlayışı..beklenti neydi yılsonu bilançosu çok iyi gelecek.zaten f/k düşük hisse daha da ucuz olacak fiyat 66 iken bile f/k düşük algısı ve hurra alım taktiği.iyi de f/k mevcut durumu gösterir.Geleceği şirketten başka kim bilebilir ki.üretim duruşlarıyla zaten sinyal vermiş..ama kimse inanmak istemedi..elde kaldı tek iyi bilanço beklentisi..inşallah bu bir oyundur ve gelecek parlak bilançoyla tekrar o 90 tl hedef fiyat aracı kurumların beklentisi gerçekleşir ama borsada kime ne kadar güvenilir derseniz o da ayrı bir tartışma konusu.

Bakın size AKD attım. bence karşılıklı işlem yaparak düşürüyorlar Sarı ile işaretledim.

Bakın BEN YANILA BİLİRİM LÜTFEN BANA BAKARAK YATIRIM YAPMAYIN BUNLAR BENİM DÜŞÜNCEM

Sayfa 291/479 İlkİlk ... 191241281289290291292293301341391 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •