Sayfa 379/649 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

Vay be TREND, sen de mi nemalaniyor dedigimiz kisimdan miymissin?

Ilk gun depo olayinda gordun degil mi ortamin nasil oldugunu. Resmen 2 tane algo manipule edip duruyor ortami. Daha once de America'ya 2 ay yasak geldiginde aciga satista, adamlarin islemleri tamamen durmustu.

2. Pazartesi günü getirilen ve ertesi gün kaldırılan depo şartı (T+2 dolmadan mal satamama şartı) BİST'TE işlem yapanlarla ilgili daha doğrusu tahtalardaki hakim güçler ile ilgili şu gerçeği su yüzüne çıkardı:

30 endeks kağıtları gibi derin ve likit tahtalarda "robotlar, kendi hesabına gün boyu sürekli al-sat yapan aracı kurumlar, günlükçüler ve açıkçıların" işlem hacmi toplamın %80 inden de fazla imiş.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

3. Mevcut aşırı volatil piyasada sürekli al-satlarla uğraştığım için hemen hemen her zaman gün sonunda nakde dönerim, pozisyonu nadiren ertesi güne taşırım. Öte yandan prensip olarak hafta sonlarına her zaman nakitte (malsız) girerim. Nitekim Cuma günü gün sonunda nakde dönmüştüm, hala da nakitteyim. Anlayacağınız borsada seyirciyim şu anda, elimde hiç mal yok.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4. utanmadan #Bistson2güniptaledilsin diye baslik acmislar twitterda
    bu kadar karaktersiz adami doldurdular borsaya, iyice bir sopalasinlar artik
    millet can derdinde bunlar kumarbaz olmus namussuz herifler.

5.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Vay be TREND, sen de mi nemalaniyor dedigimiz kisimdan miymissin?.
    Evet 666 kardeşim. Doğruya doğru, ben de AKP nin politikalarından ciddi şekilde nemalandım. Elimdeki aktiflerin çok büyük kısmı gayrimenkul ve kurumsal varlıklardan oluşuyor, yüksek enflasyon sayesinde bunlar reel bazda müthiş değer kazandı. Hamdolsun, AKP'den Allah razı olsun.

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Pazartesi günü getirilen ve ertesi gün kaldırılan depo şartı (T+2 dolmadan mal satamama şartı) BİST'TE işlem yapanlarla ilgili daha doğrusu tahtalardaki hakim güçler ile ilgili şu gerçeği su yüzüne çıkardı:

30 endeks kağıtları gibi derin ve likit tahtalarda "robotlar, kendi hesabına gün boyu sürekli al-sat yapan aracı kurumlar, günlükçüler ve açıkçıların" işlem hacmi toplamın %80 inden de fazla imiş.
    Bence bu rakam %95 gibi. Ben ilk gun alim yaptim deprem destegi olsun diye, tahtadaki islem hacminin %40'i idi bir 30 hissesinde. Tamamen kumarhane ortam.

Alıntı Originally Posted by kahırlı Yazıyı Oku
    utanmadan #Bistson2güniptaledilsin diye baslik acmislar twitterda
    bu kadar karaktersiz adami doldurdular borsaya, iyice bir sopalasinlar artik
    millet can derdinde bunlar kumarbaz olmus namussuz herifler.
    Ortalik bir ton arkasi tavan yapmis insan ile dolmustu. Onlarin sisteme kazandirilmasi, yani degirmende ogutulmesi gerekiyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Evet 666 kardeşim. Doğruya doğru, ben de AKP nin politikalarından ciddi şekilde nemalandım. Elimdeki aktiflerin çok büyük kısmı gayrimenkul ve kurumsal varlıklardan oluşuyor, yüksek enflasyon sayesinde bunlar reel bazda müthiş değer kazandı. Hamdolsun, AKP'den Allah razı olsun.
    TH depremzedelere biraz bagista bulun, philanthropist degilsen zengin demezler..

Sayfa 379/649 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •