Sayfa 80/1002 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 633 - 640 arası.

Konu: Viop XLVIII

şuan göçük altındakiler

iletişim internet telefonun çekmemesinden dolayı ölmekte.

haliyle soğuktan. artık en kritik zamandayız.

göçükten değil donmaktan ölecekler çünkü

Unutmayın Pala'nın imanı yoktur... Aslında vardır, Amerikan doları...

3. Demekki isteseler 15 dakikada tüm bisti tavan yaparlar, bu kurumların insafına kaldık.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    yap bir analizde görelim..Geç o 3 bin meselesini...o zaman 3 tanede temel veya teknik arguman sun.
    Analiz
    günlük mü day tradeci işi yoksa ortavadeli mi yoksa çok uzun vadeli mi
    Hamdım Piştim Yandım

5. Arkadaşlar,Kural.kaide nedir? ne zaman seans başlar?

6. Herhangi bir haber yok ne zaman açılacağı konusunda. Şuan oturup napalim diye düşünüyorlardır. Çok hacimsiz çok hızlı ve panik havasında açılış oldu. Deprem düşüşü yaklaşık %15 burdan bakınca böylesine büyük bir deprem için ve son bir yılda %100 den fazla pirimli borsa için çok bir düşüş değil gibi duruyor. Durum sakat şuan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bunların ne kadar sere...olduğunu bilemezsiniz..Kimisi ''asla düşmez'' dedi...defalarca 8.000 hedef gösterildi.Burada aracı kurum elemanı çok.ve sizin zararınız umurlarında değil...BİR YALANI SÜREKLİ SÖYLERSEN HERKES İNANIR...MANTIKLARI BUYDU..

Şahsen uyardım..en azından kafalarda soru işareti bırakmak istedim...Ailenizin parasını bunlara vermenin acısı başkadır.

2-3 şubatta bunlar yazıldı...
    ve hala forumda duruyor..

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Şimdiki düşüncem: FLATIM...Ama bir süre sadece SHORT/FLAT GİDERİM...Kanımca bir süre tepki olacak/olabilir..DİPLERDEN GELEN YÜKSEK HACİM-EKSİ 5 TEN ARTIYA GEÇİŞ VE PARA GİRİŞİ...Bunlar long adına güzel hareketler....

Bence 5700 seçim öncesi zirvemiz olarak kalır.

EN GEÇ, sevgililer günü civarından itibaren SP500 eşliğinde global düzelme beklerim.Temmuzdan farklı olarak bizim buna eşlik edeceğimizi düşünüyorum.Kendimce sebeplerimi buraya yazmıştım..

son dalganın sert olmasını beklerim.ve...eğer 4600 ler kırılacaksa haber eşliğinde EKSİ GAPLE-MAL SATTIRMADAN olmalı..Naci olayı gibi.

Aralık vade gapın ,4300 lerin bir şekilde kapanmasını beklerim.

STRATEJİM, bir yerlerden agresif short açıp,KUTUMA gitmek...Zamansallığı hesaba katarsak bu sefer UZLAŞMA olur gibi(umarım)

1.85 dolar benim için harika alım yeri olur..

Bu yorumlarda suç unsuru yoksa ve başıma bir şey gelmeyecekse forumda kalsın..silmeyeceğim.

3 kere batmış adamım..Elektrik almak isteyen buyursun alsın.Bunlar beni bağlar..Asla emin değilim..%51 dir.
    işlemleri tamamladım...23 ocak alınan pozlar için; 5200 altında işlem bitti..FLATIM...

Spotta bir değer var onun altında agresif short açarım...yoksa birkaç gün işlem yapmam..
    Senaryo kurmak lazım...Aklımda A-B planı var...

A planı guduk ama B planından çok umitliyim..zamanı gelince burada tartışırız..B planı bu sefer 1.500 puanlık olsun..

Bu son vurgun tüm viob tarihimin tek pozisyondaki en yüksek puanı oldu...Ama B planı bundan büyük olmalı...Zaman..zaman..olgunlaşsın hele..
    ...Dur bakalım, sevgililer gününe yakın yere kadar pala gülücük dağıtsın...FLATTE GÜZELMİŞ..

Ana senaryom 2 bacaklı düşüştür..global destekli...Ama şimdi ,mola yaraları sarma zamanı..

Alıntı Originally Posted by kingboy Yazıyı Oku
    Arkadaşlar,Kural.kaide nedir? ne zaman seans başlar?
    --büyüklere ile istişare ediyorlardır...

Sayfa 80/1002 İlkİlk ... 3070787980818290130180580 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •