-
ben piyasanın geç kapanması olayında bir kasıt veya bir grubun çıkarı olduğunu düşünmüyorum. kaos ortamında karar veremediler bir türlü.
tr bir deprem ülkesi 6 ayda veya yılda bir sağlam bir deprem oluyor. 1-2 haftada unutuluyor. en son izmir bayraklıyı hatırlayın. o zaman piyasa olayları tınlamadı bile.
ama bu sefer o kadar kötü oldu ki zaten ilk 24 saat olayın derinliğini anlayamadık. antakyayı iyi bilirim, tanınmaz halde şimdi.
geçen hafta bu ihtimal konuşulsa kimsenin aklına maraş, antep, antakya gelmezdi. yıllardır herkes istanbulu bekliyordu.
herkes haberleri izlemiştir. detaylara vakıftır. yani şu ortamda neye üzülsem bilemedim. çok kötü herşey.
galiba en çok çocukluğumun geçtiği antakyaya üzüldüm. bildiğin sanki savaş belgesellerindeki harabelere benzemiş.
hakkımızda hayırlısı diyelim.
audentes Fortuna iuvat
-
İlk taban Hacimsiz taban olursa 2. Si hacimli olur
Piyasa adam edecek hepsini
-
Vay anasını bir iki kağıtta GAP kapanmisti endeksten daha az düşenler vardı. Neyse düzeltme bitti dediğim kağıtlar bir gün daha düzecek yani beni[emoji16][emoji16][emoji16]
Yalnız hesaba bakıyorum aynı rakamlar var
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
En yanlış karar geç alınan karardır
Dün ve pazartesi işlemlere bişe yapamıyorki yatırım finasdaki hırsız düşedi
Bugün tepkiler üzerine sus payı gün içi işlemleri iptal ediyorsun
Kolpalık en pahalı şeydir
Ya tüm işlemler iptal olmalıydı yada süreç bi şekilde işlemeliydi
-
bugün aracı kurum elemanı dedi ki,
Abi 1000 lotla pegasus'u tavan yapardık..
bu speklerden korkulur..
tüm kademeleri sildiler.. 100 lotla neredeyse TUPRS taban olacaktı..
-
Bi tane sığır vardı burda, depremzedeler satabilsin diye alış yazdım, ne var ki borsanın açık olmasında diyen. Ona gelsin bu.
https://twitter.com/SalihDemir007/st...01741117571073
-
twitter komple kapandı !!
bitmiş ülke ..
-
bu insanları ölüme terk etmek değilde nedir ????
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri