Sırf nasuh mahruki yi pasifize etmek adına dünyanın en iyi arama kurtarma ekibi AKUT u bitirenlerin ne bu dğnyada ne varsa öbür dünyada yatacak yerleri yok. Umarım torunlarınızla sınanırsınız.
Sırf nasuh mahruki yi pasifize etmek adına dünyanın en iyi arama kurtarma ekibi AKUT u bitirenlerin ne bu dğnyada ne varsa öbür dünyada yatacak yerleri yok. Umarım torunlarınızla sınanırsınız.
Sen beni baya baya tanımışsın tokatlı abi, itiraf edeyim en dipten lönk yazıldıydım verdiler di, sonra kapattılar dükkanı baktılar olucak gibi değil işlemi iptal edelim dediler heralde, neyse sağlık olsun borsada fırsatlar hiç bitmez alırız bunun acısını elbette bi gün
Hamdım Piştim Yandım
Evet. Bu işin bileni, üstadı
Nasuhtu.
Kendilerinden olmadığı için yok etti bu iblisler..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
insallah dostum .hepberaber gorecegiz insallah.hele bir psikolojisini yenebilelimde.cocuklari eve nasil sokacam derdim o. zor durum.ikinci olmayaydi...gerci iki diyoruz 6 ustu artcikari bile yok sayiyoruz artik.alt komsuyu gordum cocuklari ben o eve asla girmem diyormud
ptesi alınan mallarda satış yasağı gelmişti onların ödemesi ne oldu acaba bugün mü yapılması lazımdı yoksa haftaya çarşambaya mı kaldı..bugünse temerrüte düşen çok olmuştur..
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
2 gün önceden alınmış
t+0 günü hesabında hissesi olmayan satamadığı ve t+0 sa parası olmayan alamadığı için o günün takası bugündü ama
işlemler Tık para ve hisse ile yapıldığından sorun yaratmadı bu gün hesaplara geçti.
dün alınan işlemlerin ödemesi ve hesaplara geçmesi 15/2/2023 te gerçekleşecek.
Bear_Bull
@BearBull26
cok cok saolunuz sizleri cok seviyorum.sadece bu baslikdan 3 arkadasim evlerinin kapilarini actilar.ustelik tel ile gorussek bile yuzyuze hic gorusmuyor olmamiza ragmen.insanimizi seviyorum.burada edindigim dostlarimi ve tum forumdaslari seviyorum.
Yer İmleri