Sayfa 146/1002 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Viop XLVIII

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Sırf nasuh mahruki yi pasifize etmek adına dünyanın en iyi arama kurtarma ekibi AKUT u bitirenlerin ne bu dğnyada ne varsa öbür dünyada yatacak yerleri yok. Umarım torunlarınızla sınanırsınız.

2.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Seni tanıyorsam bugün LONG yada poz olmadan seyirci kaldın.....
    Sen beni baya baya tanımışsın tokatlı abi, itiraf edeyim en dipten lönk yazıldıydım verdiler di, sonra kapattılar dükkanı baktılar olucak gibi değil işlemi iptal edelim dediler heralde, neyse sağlık olsun borsada fırsatlar hiç bitmez alırız bunun acısını elbette bi gün
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Sırf nasuh mahruki yi pasifize etmek adına dünyanın en iyi arama kurtarma ekibi AKUT u bitirenlerin ne bu dğnyada ne varsa öbür dünyada yatacak yerleri yok. Umarım torunlarınızla sınanırsınız.
    Evet. Bu işin bileni, üstadı
    Nasuhtu.
    Kendilerinden olmadığı için yok etti bu iblisler..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

insallah dostum .hepberaber gorecegiz insallah.hele bir psikolojisini yenebilelimde.cocuklari eve nasil sokacam derdim o. zor durum.ikinci olmayaydi...gerci iki diyoruz 6 ustu artcikari bile yok sayiyoruz artik.alt komsuyu gordum cocuklari ben o eve asla girmem diyormud

5. ptesi alınan mallarda satış yasağı gelmişti onların ödemesi ne oldu acaba bugün mü yapılması lazımdı yoksa haftaya çarşambaya mı kaldı..bugünse temerrüte düşen çok olmuştur..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    insallah dostum .hepberaber gorecegiz insallah.hele bir psikolojisini yenebilelimde.cocuklari eve nasil sokacam derdim o. zor durum.ikinci olmayaydi...gerci iki diyoruz 6 ustu artcikari bile yok sayiyoruz artik.alt komsuyu gordum cocuklari ben o eve asla girmem diyormud
    Geçmiş olsun abi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,172
     Alıntı Originally Posted by baran6734 Yazıyı Oku
    ptesi alınan mallarda satış yasağı gelmişti onların ödemesi ne oldu acaba bugün mü yapılması lazımdı yoksa haftaya çarşambaya mı kaldı..bugünse temerrüte düşen çok olmuştur..
    2 gün önceden alınmış
    t+0 günü hesabında hissesi olmayan satamadığı ve t+0 sa parası olmayan alamadığı için o günün takası bugündü ama
    işlemler Tık para ve hisse ile yapıldığından sorun yaratmadı bu gün hesaplara geçti.

dün alınan işlemlerin ödemesi ve hesaplara geçmesi 15/2/2023 te gerçekleşecek.
    Bear_Bull
    @BearBull26

cok cok saolunuz sizleri cok seviyorum.sadece bu baslikdan 3 arkadasim evlerinin kapilarini actilar.ustelik tel ile gorussek bile yuzyuze hic gorusmuyor olmamiza ragmen.insanimizi seviyorum.burada edindigim dostlarimi ve tum forumdaslari seviyorum.

Sayfa 146/1002 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •