Ptesi gününden bügüne en çok ayar olmaya başladığım söylem ptesiden başlayarak işlemler iptal olsun.
niye niçiün depremzedeler üzerinden kimler rant sağlamaya çalıştı ?
ptesi er meydanı söyle yada böyle açıldı ,e sonrası heyecana kapılıp yağlanıp (bolca zeytinyağlı) meydana çıktın mı çıktın
rakip de yağlı tabi ne yaptı seni uere çaldı,elini belinden kıspetinden daldırıp(bolca yağlı ) kasık bölgelerinde dahil olmak üzre paçandan yapıştı ve kündeye getirdi geldin tuş oldun
sonaa ben tuşu kabul etmim niye yağlı elleri ile koluna kadar daldırdı beni tuş etti ?
e sen yağlanıp er meydanına çıkmadın mı ?
şimdi burda depremzede nerde ? işin neresinde acaba diyorum onların üzerinden büyük zararlar yazanlar organize biçimde sosyal mecrada bu işi ?
ha tabi hukuki olarak ve insani olarak bence yapılması gereken şey depremde mağdur olmuş ama sadece o bölge yatrımcısına özel olarak
varsa mağduriyet takasbank garanti fonu .aracı kurumlar nezdinde oturup halledilebilir ?
ha yağlanıp er meydanına çıkanlar mı ? bu güreşin doğası gereği elin nereye nasıl ve nekadar derine sokulduğu ? onlar için yağı vucuttan atmanın yolu tabi hayli zor

Yer İmleri