Bes ve yatirim fonlarindan kimse 1 tl bile satis yapmazsa girer ancak okadar para.. biraz dogru hesap yapin bence.. oda 0 ihtimal.. net olarak ancak 2 3 milyar tl girer belki ekstraSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bes ve yatirim fonlarindan kimse 1 tl bile satis yapmazsa girer ancak okadar para.. biraz dogru hesap yapin bence.. oda 0 ihtimal.. net olarak ancak 2 3 milyar tl girer belki ekstraSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam dogruda.. peki benim bes fonum veya yatirim fonum var sattim yarin.. bunu kim karsiliyor? Bu alim yapacak fon belkide.. yani degis tokus gibi oluyorSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olay amacından sapmış durumda.
İlk gün açılmamalıydı. Artık yapacak birşey yok, özellikle pazartesi için işlemlerin iptali mümkün değil zaten.
Amaç eğer bölgedeki insanların dertlerine derman olmaksa umarım o insanlar için özel pay alim teklifleri veya fonlar üzerinden destekler ile mağduriyetler giderilir.
Yapılabilecek detaylı çalışma ile gerçekten mağdurların yaralarına en azından bir nebze merhem olunabilir.
Onun dışında pazartesi satmayıp ortada mağdur çığırtkanlığı yapanlar açılınca muhtemelen ilk tuşa basacak olanlardır.
Benimde dünya kadar zararım var, pazartesi hepsinin verip kapatadabilirdim, kendimce psikolojim böyle bir şeye müsade etmediği için yapmadım/yapamadım.
Ama sorumluluk benim, dolayısıyla başkasının mağduriyetinden faydalanarak olmayacak şeyleri zorlayıp iyice ayarları bozmak tamamen saçmalak sadece hasarın boyutunu artırır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Durumu güzel açıklamıssınız açık açık kendilerini düşünüyorlar artık arkalarına saklanarak.
Ugur gürses de belirtmiş:
Eğer depremde enkaz altında kalanların, sağ kurtulanların borsa yatırımlarını korumak istiyorsanız ne yapılacağı belli: 3 Şubat fiyatları üzerinden farkı korursunuz. Nasıl ki kötü politikaları KKM ile kapatmak için 100 milyara yakın bütçe harcaması yaptıysanız.
https://twitter.com/ugurses/status/1...-xnZcEJpA&s=19
Deprem bölgesindeki yatırımcıların ne kadar resen satıştan zararı varsa hepsi tanzim edilmeli.
Yer İmleri