Sayfa 396/1002 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Ya cennetyolu kendi yorumunu Allah aşkına bir daha oku hem öğrenciler memleketlerine döner diyorsin hem de bu yolcu sayısını azaltır 😂 azalır artar detaylı düşünmek lazım da kendi icinde celismissin.

2. Takasbank raporu

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. O kadar bağış yapıldı bugünlerde likidite sıkışıklığı olabilir. Bağışların toplanacağı banka nispeten daha şanslı olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Yarın viop pay vadelide pegasusta yüksekten açılış olursa kısa poza girilir gibi geliyor bana. Çünkü üniversitelerin kapanmasıyla öğrenciler memleketlerine dönecekler ve iç turizmdeki canlılık bayağı azalacaktır. Bir de depremin havayolu ile iç seyahata ayrıca olumsuz etkisi olabilir diye düşünüyorum.
    peki pegasusun cirosunun ve karlılığının ne kadarı yurtiçinden geliyor baktınız mı? diyelim ki yurt içinde dediğiniz gibi trafik düştü, ne güzel işte pegasus uçaklarını yurtdışına yönlendirir. Yurtiçinde bilet tavan fiyatı nedeniyle kar etmek oldukça zor, yurtdışı ise istediğin gibi fiyat belirlediğin, karlı bir alan.
    pegasus için eğer önümüzde uçuşları etkileyecek salgın ve savaş gibi mücbir sebepler olmazsa portföyümde tutabileceğim kağıtlar arasında 1 numar olur diyebilirim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu 10 gün iş günü mü?

Herkes ona göre hesap yapıyor.

SAY ! geriye doğru.9 gün kaldı vs...

Borsada dün, serbest piyasa ekonomisinden
    Devlet Ekonomisine geçis yaşadık..

Grafikler, trentler,al verdi,sat verdi,Fibonacci seviyeleri devri de kapanmış oldu..

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Arçelik 27 fk Ford Oto 13 fk
    Tofas 12 fk Otokar 21 fk
    Ttrak 15 fk Aselsan 13.5 fk Ereğli 7.5 fk

Çok ucuz canım sudan ucuz borsamız var...
    TUPRS 3,87 fk
    KCHOL 2,75 fk
    DOAS 5,43 fk
    THYAO 4,77 fk

Daha yazılabilir.. Nereye baktığına göre değişir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    4 mil. ky. varmış...Bu artık sosyolojik bir olgu.Tamam da bu güzel kardeşlerimi tatmin etmek için hep GOGOGOGO mu olacak?

Çünkü bu canlar, minnacık zarar etseler figan ediyorlar.

Neyse KIZGIN BUFALONUN ÖNÜNE GEÇEN ASLAN CANINA SUSAMIŞTIR.

Muhalefet TVF kaldıracagım diyor.Ama TVF agresif hisse alacakmış...

Sayfa 396/1002 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •