Sayfa 83/188 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 1501 madde; 657 - 664 arası.

Konu: ANSGR - Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi

1. Reassuransın ne oldugunu biliyorum. Sonuçta. Bu para sigorta firmalarından çıkacak.. Sigorta firmaları için karlılık riskin gercekleşmemesidir... Anadolu sigorta için degil geneli için yazdım.. Hatırladığım kadarıyla.. Deprem sigortası kavramı bu 1999 depreminden sonra ortaya cıkmış. Deprem sigortası sigorta firmaları için, ayrı bir sigortalama yeni bir iş kolu oldugundan.. Performans olarak borsa fiyatlarına yansımıştı.. Yoksa depremin bir sonucu olarak para da ödememişlerdi cunku deprem sigortası kavramı ya yoktu yada yaygın degıldı... Şu anki pozisyonda da kaç ev sıgortalı onu bilmiyorum ancak kredı İle alınan ve el degıstıren her ev ya 1 yıl.. Ya kredisi bitene kadar sıgırtalı, tapu işlemlerinde bildiginiz üzere dask isteniyor. Sonrasında bu sigortayı yenıletıklerınıde düşünmüyorum.
    Yoksa yazdıgınız gibi 1999 depremıyle kıyas anlattığım manada yapılmaz. Karlılık dusecektir

2. İnsanlarda sigorta bilinci artar yeni müşteriler vs felan ama zarar yazacagı kesındır.. Bunu 1 2 ay içinde gorecegız

3.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    Reassuransın ne oldugunu biliyorum. Sonuçta. Bu para sigorta firmalarından çıkacak.. Sigorta firmaları için karlılık riskin gercekleşmemesidir... Anadolu sigorta için degil geneli için yazdım.. Hatırladığım kadarıyla.. Deprem sigortası kavramı bu 1999 depreminden sonra ortaya cıkmış. Deprem sigortası sigorta firmaları için, ayrı bir sigortalama yeni bir iş kolu oldugundan.. Performans olarak borsa fiyatlarına yansımıştı.. Yoksa depremin bir sonucu olarak para da ödememişlerdi cunku deprem sigortası kavramı ya yoktu yada yaygın degıldı... Şu anki pozisyonda da kaç ev sıgortalı onu bilmiyorum ancak kredı İle alınan ve el degıstıren her ev ya 1 yıl.. Ya kredisi bitene kadar sıgırtalı, tapu işlemlerinde bildiginiz üzere dask isteniyor. Sonrasında bu sigortayı yenıletıklerınıde düşünmüyorum.
    Yoksa yazdıgınız gibi 1999 depremıyle kıyas anlattığım manada yapılmaz. Karlılık dusecektir
    Deprem sigortalari itici bir guc degil sigorta sirketleri icin kar oranlari dusuk ve aynen trafik sigortasi gibi sigorta sirketlerine kulfettir.
    Hakkimizda hayirlisi bol sanslar
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4. Mal kendi kucağınızda olunca tahtayı hiç basmadınız eğer bu mal bizlerde olsaydı kimbilir kaç taban çektirirdiniz.

Yatacak yeriniz yok

5. Duseni kirdi yarin harekete baslamasini bekliyorum.Bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. Milyarlarca dolar hasar ödemesi var sigortacik sektöründe .

Piyasada alacak sektörü bitti gidip sigorta alalım .

Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by ruzgar50 Yazıyı Oku
    Milyarlarca dolar hasar ödemesi var sigortacik sektöründe .

Piyasada alacak sektörü bitti gidip sigorta alalım .

Reasurans diye bir sey var .Bakalim kim hakli cikicak 2.ceyrekte gorusuruz
    @borsavizyon

8. Çıkıp açıklasınlar riskin ne kadarı açıkta ne kadarı reasürans yapılmış.

Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Reasurans diye bir sey var .Bakalim kim hakli cikicak 2.ceyrekte gorusuruz

Sayfa 83/188 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •