Böyle bir para girişinde (1950 milyar) endeks eğer bu kadar gitmiyor ise ya birileri anlaşmalı fiyat üzerinden kademeden mal devrediyor. Ya da muazzam bir satıcı var ki eğer bu şık doğruysa haftaya vay halimize..
Böyle bir para girişinde (1950 milyar) endeks eğer bu kadar gitmiyor ise ya birileri anlaşmalı fiyat üzerinden kademeden mal devrediyor. Ya da muazzam bir satıcı var ki eğer bu şık doğruysa haftaya vay halimize..
Sen niye açıklama yapıyın ki, ben caho ya diyorum dikkat et deye, dımdızlak kalmasın.zaten Ayasofya abide bi dene numunelik yırtık don var, incir yaprağı mı arayalım
Hamdım Piştim Yandım
Yıllardır buradayım, onlarca kez yanıldık... Önemli olan fikir beyan edip tartışabilmek...
Toaso yu bırakmıyorlar, dönüp dönüp alıyorlar 2 gündür.
Haberi mi gelecek ki?
2-3 kurum blok olarak alıyor...Ama karşısındaki ise satıyor.Alıcıları biliyoruz ama karşıdakiler...?
Bu hafta için ciddi yabancı satışını beklerim.(MB verilerine göre)..yabancı yok diyorlar ya..bıst30 da takasa bakmak lazım...zaten %3 daha satsa bile yeter.
vadeli makasının eksi olması da ondan...Yani şu max. 10 gün sonra nasılsa aşağı geleceğiz mesajı var...
APS de ciddi artış beklerim.
Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
fonlar alıp bir süre satmayacak ya
ha o miktarı düşün sonra borsada kalan hisse senetlerinin hepsini almak için kaç kamyon para lazım bi hesaplayıp deyiverin,
gidip ve beyaz kağıt+boya vs alayım bide kamyon kiralıyayım
matbaa işi yapan tanıdık var mı?
Bear_Bull
@BearBull26
Yer İmleri