Sayfa 67/1009 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 529 - 536 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn desidero belki de haklısınızdır.Ama deprem öncesi bile cumhur seçimi kaybediyordu,reisin karşısına konan çoğu aday onu geçiyordu,akp zaten parti olarak bitikti.E depremde oylarını artırmaları da imkansız,mantıksal olarak legal bir seçimde gidiciler.İllegal işler olur mu,ben pek sanmıyorum ama göreceğiz artık.
    Samimi olarak ,umarım siz haklısınızdir . ( En son böyle dediğimde maalesef ben haklı çıkmıştım.)

Şimdi o bölge için size sıfır ev verecez , şöyle yapacaz böyle yapacaz olacak , başladı . Tabii olarak . Bazı insanları etkilemez ama bir kesim var .

Yaşayarak öğrenme en zoru ve güç olanı ancak insanımız bunu seviyor ve tercih ediyor , illa görecek .......,...

2.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Doktor bey , bahse konu hâlk, vekilleri , valileri , bakanları suçlayabilir , ancak reyise gelince ,ona yanlış iletilmiştir , şöyle olmuştur, böyle olmuştur fesmekandir , felandir, filandir , diyebilecek ve diyecek bir toplum bunu gözlerinde okuyorum keşkem de okuyamayaydim .

,
    Seçim olsun yeter her türlü tarih olacaklar. %25i geçemezler. Hile hurda koy %40 olur.

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Samimi olarak ,umarım siz haklısınızdir . ( En son böyle dediğimde maalesef ben haklı çıkmıştım.)

Şimdi o bölge için size sıfır ev verecez , şöyle yapacaz böyle yapacaz olacak , başladı . Tabii olarak . Bazı insanları etkilemez ama bir kesim var .

Yaşayarak öğrenme en zoru ve güç olanı ancak insanımız bunu seviyor ve tercih ediyor , illa görecek .......,...
    Abi şimdiye kadar atı alan Üsküdari geçtiyle mühürsüz oylar ile oldu artık öyle bir ihtimal de yok. Geçmişe dönük onları da araştırsan iki seçim hileli.

4. Belki 70 yaş civarında anadan babadan arsa kalmış ona site yapılmış insanlar rahattır onlar da parmakla sayılır zekası düşük olanlar var onlarda azınlıkta Total oy onların %25. Şimdi reelde 5500-10000 alan kesim ki dul maaşı 4300 TL . Evi kira olup çoluk çocuk okutan servis parası ısınma vs hangi ihtimalle geçinebilecek. Konya'da normal ev kiraları 5-8 bin 2 bin ısınma faturalar üniversitede çocuğu varsa çocuk tutumlu ise 2-3 bin. Yemeden içmeden geçtim matematiksel olarak ihtimal yok. Her türlü aritmetik matematik ile çoğu kesim darlık içinde. O yüzden seçim olduğu sürece kazanamaz sadece seçim olsun yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Seçim olsun yeter her türlü tarih olacaklar. %25i geçemezler. Hile hurda koy %40 olur.
    Şu formda sizin çalıştığınız kadar muhalif milletvekili adayları çalışmıyor. Yazdığınız yazıları okudukça çok iyi gözlemci ve analizci olduğunuzu anlıyorum. Yalnız tek yanılgınız ( bence ) her yeri kendi bölgeniz gibi algılamanız ya da beklemeniz.

Çalışma arkadaşlarınızdan bile toplumun '' para, makam vb. '' şeyler için yapmayacağı iş olmadığını görmüşsünüzdür. FETÖ diye adlandırılan üst akıl tüm toplumu eğitim ve para ile değiştirdi. Artık hiç bir şey eskisi gibi olamaz. Muhalefet bile seçimden kaçmamak ama kazanmamak için çalışıyor ! bence çok da haklılar. Bu bitik ülkeyi devir almak demokrasiyle yönetmek çok zor. Şu anda sokakta gösteri yapmayı bırakın twıtt atamaz bir kitle yaratılmışken , 6' lı masa geldiğinde eski kadrolara hesap sorulmaya başlandığında, mamalar kesildikçe toplumsal olaylar sokağa taşar. Yeni iktidar 1 yıl bile dayanamaz. Tam da istedikleri olur ve daha büyük güçle iktidara gelirler.

Bugün Meral Akşener , CHP kurmaylarına çok sert çıkışlar yaptı . Adeta esti- gürledi. Resmen masaya tekme atacak bir babayiğit arıyorlar gibi görünüyor.

6. En azından deprem öncesi kararsız olan yada 2 seçenek arasında kalmış olanlar deprem sonrası kararını netleşmiştir.
    Bu netleşmenin en çok kazanını da iktidarda olmayan diğer tüm partiler olarak gözüküyor.

Deprem öncesi kararı net olanlarda değişimin en yüksek oranda olma ihtimalide deprem sırasında 1.derecede etkilenen bölgede olabileceği söylenebilir.

2-3 hafta sonra bütün anket şirketlerinden gelecek olan değerlerin aritmetik ortalaması belli bir fikir verebilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

7. Malak gibi yatıyorum ama her bölgede her türlü insanlarla sürekli görüşüyorum. Dükkana girince gözlemlerim her türlü esnafa sorarım. Komşunun attığı çöp poşetinin miktarını gözlemlerim. Psikoloji tamamen gözlemden ibarettir. Bugüne kadar RTE nin kazanması. İkinci seçimde AYM kapatma davası, ikinci seçimde muhtıra, üçüncü seçimde feto darbesi. Hep mağduriyetten kazandı. Şunu kabul edelim bizim ülke insanının karakteristik özelliği mağdurun hep yanındadır.

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    En azından deprem öncesi kararsız olan yada 2 seçenek arasında kalmış olanlar deprem sonrası kararı netleşmiştir.
    Bu netleşmenin en çok kazanını da iktidarda olmayan diğer tüm partiler olarak gözüküyor.

Deprem öncesi kararı net olanlarda değişimin en yüksek oranda olma ihtimalide deprem sırasında 1.derecede etkilenen bölgede olabileceği söylenebilir.

2-3 hafta sonra bütün anket şirketlerinden gelecek olan değerlerin aritmetik ortalaması belli bir fikir verebilir.
    Daha fazlasıyla katılıyorum. %30 üst band bundan sonra akp MHP nin.

Sayfa 67/1009 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •