11TL - 11.50TL arası.. "Yaklaşık" 100milyon lot daha alabilecek bütçe mevcut..
Bunun dışında, VF Fonu ne kadar alır bilinmez..
BES'ler her ay düzenli, yeni primler yattıkça, ufak tefek de olsa almaya devam edecektir..
11TL - 11.50TL arası.. "Yaklaşık" 100milyon lot daha alabilecek bütçe mevcut..
Bunun dışında, VF Fonu ne kadar alır bilinmez..
BES'ler her ay düzenli, yeni primler yattıkça, ufak tefek de olsa almaya devam edecektir..
Haftalık saklama dağılımı..
Çoğunluk BofA'nın, YKB ve diğer robotların malı gibi..
KY, minimum da mal vermiş gibi, bu iyi.. Ne kadar sahip çıkarsa, serseri lot bulmakta, robotların işi o kadar zorlaşacak..
Ytd.
Okan kardeşim; bilgisizliğime ver olur mu? yüzde 89,18 halkbankasının ise yüzde 11 oranı piyasa da desek doğru olur mu?Sağ-olasın.YTD
17.02.2023
10.5TL 11.22TL aralığından 14.200.117 adet geri alım.
21 Şubat 2023 5.700.060 adet geri alım.
23.02.2023 tarihinde ;
10,96 TL 11,13 TL fiyat aralığından 1.655.632 adet Banka paylarının geri alım işlemi yapıldığını açıkladı.
24.02.2023
10,92 TL fiyattan 2.000.000 adet pay geri alınmıştır.
YATIRIMTAVSİYSİ DEĞİLDİR.YTD
Son düzenleme : ozannn; 24-02-2023 saat: 22:27.
Selam, dostum..
İki farklı cevap vericem..
Tüm sahipliğe baktığımızda, çoğunluk, senin dediğin gibi, VF'nin..
Halka açık, piyasayada işlem gören hisseye baktığımızda ise, (Excel'e şu an bakamıyorum, ama son 3 sene geri alım ile yaklaşık olarak) 115milyon lot civarı Halkb nin.. kısaca "oyun sahasını" burası kabul edersek.. burda, yüzde farklı oluyor..
Halka açık olan hisse sayısını net olarak, üstadlardan biri yazabilir..
NOT: Üstteki yazımda, "bu hafta, Halkb + Ziraat'in aldığı malın çoğu BofA ve robotların gibi.." demek istedim.
Sn TH
Sizce Istanbul depremi oldugunda bu depreme benzer bir sonuc mu olur? Cimento, cam vs simdiden biriktirmeye mi baslamali? Arsa mi almali dada nasil bir yatirima yonelmeyizi buyuk bir Istanbul depremi bekliyorsak?
Ve hangi sektorlerden uzak durmakta fayda var?
Tahminim bu deprem daha onceki depremlere benzemeyecek.. matador un boganin isini bitirmesi gibi oldurucu darbeyi vuracak ekonomiye. Ihracat uretim vs hersey duracak, nerdeyse 0 dan baslayacagiz.
Yer İmleri