Sayfa 98/661 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 777 - 784 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    ben mesela japon asilliyim ve dinim Şinto
    temettü ile dinin ne alakasi var, baglantiyi kuramadim
    forum yine nihat hatipoglu'na baglamis

2.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    28 Şubat -3 Mart normal tarihler idi . Deprem yüzünden İktidar bunalımı yaşanıyor Bddk ya gitmeyen bir kılıç oğlu var bddk rahat ve umursamazlar bankalar da gamsız bu tarihler yerine 20-23 Mart sonrası açıklama bekleyenler de var .

Yani ramazanda temettü kararları çıkarsa şaşırmamak lazım , Ramazan iftar müjdesi filan deriz Bddk önünde aç ve gariban borsacılar olarak oruç açar ve sahur yaparız , Her hücremiz yapay bir dindarlık olmuş memlekette ben ateist değilim ancak dindar bir hayatım olmasa da haklı şekilde eleştiriyorum Riyakar dincileri sürekli … ergenlikte koyu islamcıydım ama şu an beynamazım , oruç ise bazen tutarım , dürüstlük namustur , hak yememek ise gerçek dindir bakışım budur ,

Temettü ödemeyen hak yer , bana göre müslüman filan da olmaz o adamdan ! ( ödememe imkanı kanunen varsa ne hakkı diceksiniz ama akla mantığa ahlaka sığmayan olaylar oluyorsa sadece etik de değil bu işler tertemiz KUL hakkı yemektir , cezası ebedi azaptır , sert oldu demi fikrim budur )

yanlış anlama olmasın lafı çok süper dolandırdım demi abicim BDDK BİZİ ŞAŞIRTIRSA HAFTAYA kaplar gelir ama sanmıyorum % 50 ramazan başına kadar süründürecekler belki de Ky yi !
    Peki merakımdan soruyorum ikinci paragrafta yaptığın eleştirileri kapitalizmin dibini sıyırıp kendini milleye sosyal demokratım diye lanse edenlere de yapıyormusun? Ya da

Sosyal demokratım diye geçinip arkasına kapitalist sermayeyi alanları ya da kapitalist sermayeyi destekleyenleri de eleştiriyormusun.

İnanç kişinin kendi bileceği iştir. Yapay dindarlık diye bir şey bir kavram yoktur olmaz. Bazı yanlışları bazı doğru kavramlarla eşleştirmek olmaz. Riyakar dinci diye birşey de olmaz. Bir insan ben inanıyorum müslümanım deyip gereğini yapmıyorsa bu onun problemidir. Bunu tüm müslümanlara mal etmek doğru değil.

Gerisi herkesin aklı var resmi doğru okumak lazım.

Tüm kalbiyle inanıp inancını en düzgün şekilde yaşamaya çalışan Ahmet amca ile Ayşe Teyzeyi tek derdi iki ihale almak servetine servet katmak için yalandan yere müslüman gibi görünmeye çalışanları bir tutmak doğru olmaz.

Ahmet amca Ayşe teyze zaten gereksiz işlerle uğraşmaz onlar doğruluktan zaten şaşmaz.

28 şubat geçmeden zaten kurulu bir masadayız bunu herkesin anlamış olması lazım. Bu short olan arkadaşlar ne kadar değerli ise artık onları en hasarsız bir şekilde bu vadeyi tamamlamaya çalışıyorlar piyasayı da çok sarsmadan.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    28 Şubat -3 Mart normal tarihler idi . Deprem yüzünden İktidar bunalımı yaşanıyor Bddk ya gitmeyen bir kılıç oğlu var bddk rahat ve umursamazlar bankalar da gamsız bu tarihler yerine 20-23 Mart sonrası açıklama bekleyenler de var .

Yani ramazanda temettü kararları çıkarsa şaşırmamak lazım , Ramazan iftar müjdesi filan deriz Bddk önünde aç ve gariban borsacılar olarak oruç açar ve sahur yaparız , Her hücremiz yapay bir dindarlık olmuş memlekette ben ateist değilim ancak dindar bir hayatım olmasa da haklı şekilde eleştiriyorum Riyakar dincileri sürekli … ergenlikte koyu islamcıydım ama şu an beynamazım , oruç ise bazen tutarım , dürüstlük namustur , hak yememek ise gerçek dindir bakışım budur ,

Temettü ödemeyen hak yer , bana göre müslüman filan da olmaz o adamdan ! ( ödememe imkanı kanunen varsa ne hakkı diceksiniz ama akla mantığa ahlaka sığmayan olaylar oluyorsa sadece etik de değil bu işler tertemiz KUL hakkı yemektir , cezası ebedi azaptır , sert oldu demi fikrim budur )

yanlış anlama olmasın lafı çok süper dolandırdım demi abicim BDDK BİZİ ŞAŞIRTIRSA HAFTAYA kaplar gelir ama sanmıyorum % 50 ramazan başına kadar süründürecekler belki de Ky yi !
    Teşekkürler.Sizin faiz ile ilgili düşünceniz nedir?Bence ticaretin olduğu yerde faiz olur haram olmaz bu düşünce yanlıştır.Din ile ticaretin ayrı olması gerekir daha net olsun siyaset ile iş adamlığı ayrı olması gerektiği gibi.

İş adamlarının milletvekili olmaması gerekir fakat çoğunluğu iş adamı ticarethanesi var bu yapının değişmesi gerekir.Bak dalga geçtiğiniz Nataşa rus bayanların ülkesi 2 tane füze sallasa Polonya ülkesine kim ne diye bilir rusya güçlü.

Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    forum yine nihat hatipoglu'na baglamis
    Allah tektir hristiyan yada müslüman doğduğumuzda hristiyan yada siyah olabilirdik seçme şansımız yok.Ortak akıl Allah tektir ve kimsenin yargılamaması gerekir doğrusu budur.Benim oyum Türkiye işçi partisine barajı geçmesin önemli değil.

6. 'Siyasi Partiler milleti böler.Milli Birliğe muhtacız' Amasya Genelgesi 1919 GMKA
    Siyasi Partiler dönemi bitmiştir özellikle yaşadığımız Yüzyılın Felaketi ile yeni bir DÖNENCE başlamıştır.Türk Ozan Barış MANÇO 'nun şarkılarındaki KAYALARIN Oğlu, Dönence, Ce sera le temps, seventh sky.. şarkı sözlerinin şifrelerini çözen ve SIR MUHAFIZI BARIŞ MANÇO kitabını incelemenizi tavsiye ederim yazar ATABEY Hüseyin Hakkı Kahveci.

Alıntı Originally Posted by meslinak Yazıyı Oku
    'Siyasi Partiler milleti böler.Milli Birliğe muhtacız' Amasya Genelgesi 1919 GMKA
    Siyasi Partiler dönemi bitmiştir özellikle yaşadığımız Yüzyılın Felaketi ile yeni bir DÖNENCE başlamıştır.Türk Ozan Barış MANÇO 'nun şarkılarındaki KAYALARIN Oğlu, Dönence, Ce sera le temps, seventh sky.. şarkı sözlerinin şifrelerini çözen ve SIR MUHAFIZI BARIŞ MANÇO kitabını incelemenizi tavsiye ederim yazar ATABEY Hüseyin Hakkı Kahveci.
    Demokrasi için siyasi partiler şarttır aksi takdirde Azerbaycan gibi babadan oğula geçtiği monarşi sistemi olur çok yanlış olur incelerim bir ara teşekkürler.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
    Temettü ?
    Geri Alim ?
    Sermaye Artirimi ?

Sayfa 98/661 İlkİlk ... 488896979899100108148198598 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri