Sayfa 224/1001 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Kılıçtaroğlu da 2024 den sonra olursa olur demiş.

Gene saçma.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bu nasıl bi mantık ne yapmayı amaçlıyor. Her ikiside başkan yardımcılığına gitti mi 2 sininde belediye başkanlığı gider. Her iki belediye meclisindede akp mhp ortaklığı çoğunlukta direk belediye başkanları teyvik göksu ve asım balcı okur. 2 büyüklehir belediyeside kaybedilir. Kaldıki cumhurbaşkanı yardımcısı olarak bu adamlar nasıl bi icracı görev yapacaklar belediye başkanlığı çok daha aktif bir görev. Bu kadının amacı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Chp yi bölmeye çalışıyor. Yeni bi erkan mumcu geldi siyasete
    Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı Cumhurbaşkanınca atanan bir kadro, bu husus ittifak arasında uzlaşıldıktan sonra, Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden ayrılmalarını gerektiren bir durum değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanıldıktan sonra mevcut Büyükşehir Belediye Başkanları ilk yerel seçim yapılmasına kadar görevlerinin başında kalır, yani onların atanması yaklaşık bir yıl geciktirilir. Bunun önünde bir engel yok.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    İYİ Parti Sözcüsü Zorlu: Genel Başkanımız, her iki belediye başkanımıza Cumhurbaşkanı yardımcılığı için öneri sundu, bu formülü Kılıçdaroğlu'na da iletecek
    Kılıçdaroğlu ile Akşener'in görüşmesi bekleniyor - TRT Haber

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı Cumhurbaşkanınca atanan bir kadro, bu husus ittifak arasında uzlaşıldıktan sonra, Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden ayrılmalarını gerektiren bir durum değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanıldıktan sonra mevcut Büyükşehir Belediye Başkanları ilk yerel seçim yapılmasına kadar görevlerinin başında kalır, yani onların atanması yaklaşık bir yıl geciktirilir. Bunun önünde bir engel yok.
    olabilir
    ancak mantık almıyor
    erşanı çağırdı apla
    kk ya demediğini bırakmayan cihan paçacıyı yeniden aldığı göreve atadı
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    olabilir
    ancak mantık almıyor
    erşanı çağırdı apla
    kk ya demediğini bırakmayan cihan paçacıyı yeniden aldığı göreve atadı
    Plansız, programsız bir aksiyona girişti, sonuç alamayınca dibe vurduğunu gördü... Zararın neresinden dönülürse hikayesi.

Nebati: Suudi Arabistan Kalkınma Fonu tarafından TCMB'ye 5 milyar dolarlık mevduat yatırılması kararı Suudi Arabistan yönetiminin Türk ekonomisine olan güveninin ve ortak çabalarımızın olumlu bir neticesi olmuştur

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Bence ilerde Başkan seçilirse Kılıçtaroğlu da çelme takar.

Şimdi he der başkan yardımcılıklarına sonra nah der kapıyı gösterirse?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

İYİ Parti/Zorlu: Genel başkanımız Millet İttifakı toplantısına katılma kararı aldı

Sayfa 224/1001 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •