Sayfa 187/1009 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Yaşlı tek gözü kör bir amca yeni evlendiği genç hatunla köyden şehre gidiyormuş. Yoldan geçerken çobanı eşeğin arkasında görmüşler. Kolay gelsin çoban efendi ne yaparsın demişler. Çoban efendi eşeğin beli incinmiş onu çekerim demiş. Genç kadın durumu anlamış bey demiş rica etsen benim de benim de belim ağrıyor onu bir çekse. Yaşlı tek gözü kör amca çobandan rica etmiş birazda para vermiş. Çoban zulaya çekmiş genç hatunu. Kadın ohhh gözüm gönlüm açıldı demiş. Yaşlı kör amca ulan demiş benim kör gözü açar mı bu açar. Genç hatundan sonra kendi içinde rica etmiş ve biraz para vermiş. Çoban zulaya çekmiş yaşlı amcayi dokunmuş. Yaşlı amca avaz avaz bağırmış çıkar ulan çıkar öbür gözümü de kör edecen.
    Fikraya bak.

Tuh yuzune.

Bir de seni Imam Hatip'te okuttuk.

bir halt olacağı yok.

3. Bir yandaş yazmış ağa fıkrasını. Meral ablaya yazıyor. Meral abla nin gelmesi morallerini bozdu allem

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ona gerek yok o ihalelerde yapılan yolsuzluklar araştırılsa yeter.Kimler kimler mahkeme önüne çıkar inanamayız.Hele bir o irade gelsin,iktidarın korumasının artık olmayacağını gören bürokratlar siyasiler iş adamları birbirini satan satana olur.
    Bunca yıllık tecrübemiz - yapanın yanına kar kalacağıdır- . Siyasi yolsuzluklarda kolay kolay hesap soramıyorlar. Geçmişi sorgulamaya kalksalar eski AKP li, şimdi 6 lı masada yetkili olanları aşamazlar. Vatandaşa umut dağıtarak iktidar olacaklar. Bundan sonraki israf, kayıp- kaçağı önleseler yine yeterli. Operasyonları kilit makamlardaki bürokratlarla sınırlı kalır.

Geçiş dönemi sonunda parlamenter sisteme geçileceğine ve yine oy hesapları yapılacağına göre her parti kendi tabanına dokunulmasına karşı çıkacaktır. Tarikatlar dan bazıları, Büyük şirketlerden bazıları yine korunacaktır.

Bana göre zaten geçmişle uğraşırken geleceğimizi kaydırmasınlar. Muslukları kontrol altına alsınlar yeter. Önceden boşa akan suları zaten geri kullanıma sokmalarını beklemiyorum. Giden gitti.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İspanyolların işlediği bir et var yaban domuzundan kilosu Birkaç bin euro falanmış.. Eti nasıl işleyip tükettiğine göre değişir. Bizde bol bol at eşek kesip sucuk yapıp sattılar...
    Hocam, Elif sucuklarını araştırın derim, neyden sucuk yapıp sattıklarını. Bir de karşılaşacağınız kişiyi...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6. Sahte üniversite diploma sattın bir sürü bu diploma ile Dr olup ameliyat yapanların parasını SGK ödemez. Şuan ki mevcut durum da böyle.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şimdi gideceğim, bütün komşularıma kafa göz dalacağım.
    Beni hiç böyle uygun fiyatlardan haberdar etmiyorlar.
    Şu şöyle pahalı bu böyle pahalı. Bizde muhabbet bu.
    O arkadaş tüik çalışanlarının oturduğu sitede oturuyor. Onların kendi marketleri var.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    O arkadaş tüik çalışanlarının oturduğu sitede oturuyor. Onların kendi marketleri var.
    Bizzat TÜİK Başkanı da olabilir. Saygıda kusur etmiyoruz kendisine
    Şerroyu bile ucuza alıyor.

Sayfa 187/1009 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287687 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •