Sayfa 126/661 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 5288 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Kolay para kazandirmiyorlar. 15'in ustune atsaydi iyi olurdu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385

İSCTR günlük,

4.  Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    bu haberi yazan selçuk ve kerem tarafsız gazeteciliğe örnek teşkil etmiyorsa ve fetö ila alakaları yoksa cidden buna gerekçe verebilirler mi, tayyip giderse hazine bonosu alıcaz hem de %9 faizle ve global enflasyon zirvedeyken pek inandırıcı gelmedi , borsaya girerler ama

15.000-20.000 puana kadar 10 dolarlık bist 100 rallisi bekleniyor YTD

10 dolarlık ralliyi ilk dillendiren tabi ki ben değilim,bunuen net ifade eden piyasa duayenlerinden finans sohbet kanalındaki selçuk bey ismini yanlış hatırlamıyorsam sanırım, 2 senedir youtube yayını yapan arkadaşın iddiası net.

parasal genişleme ve faizlerde düşüş başladığında fed bilançosuna eşdeğer 10 trilyon dolar global borsalara akacak bize gelen 2002-2015 arası nakit göre 12 kat giriş mümkün olursa ki bir kaynak mümkün diyor, 6 dolardan 60 dolara değil ama ciddi seviyelere bir dolar rallisi beklediğini söylüyor.

link vermemi isterseniz atarım buna benzer beklenti selçuk gönençlerde var ara ara 10.000 puan ve üstü dolar rallisi mümkündür diye ima eder. dolar rallisi BAMBAŞKADIR AFALLATIR DER .

iş bankası için 20 tl çok mutevazidir . hedefin 30-40-50 ve üstü olduğu amacın 3-4 dolar olduğunu düşünmekteyim.

HİÇ BİR ARACI KURUM DOLAR RALLİSİ ARİFESİNDE olsak bile yatırımcısına dolar rallisi bekleniyor 6 ay sabredin portföyde kalın da demez. seçim belirsizliği çıkın diyen de olabilir . uzun vadeci olma vaktidir temettü vermeyen eregli varken bankalardan temettü almak ne kadar güzel bir histir, ve de AYRICALIKTIR .

buralar dutluktur , borsa değil bankalar DUTLUKTUR , AYRICA bazı holdingler ise çok ama çok ucuzdur .

banka endeksi 20.000 puan olursa, borsamız 10.000 puanı aşacaktır , sanayiler o vakit ralli olur.

önden bankalar zirvelerine teşrif edecekler. 30 senedir yaşananlar hep benzer , İNSANLAR GEÇMİŞTEN DERSLER DE ÇIKARTMAZ,

2001 KRİZİ BORSADA DİP NEREDEYSE ŞU AN ORALARDAN KALKTIK GİDİYORUZ. 1.30 dolardan 2.80 dolara burdan 5.50 dolara kadar çıkış mümkün, HEDEF 6 dolar DEĞİL 10 DOLAR unutmayın bunu kenara not alın, tek fark bu 1-2 seneye 6 dolar , 3 seneye 10 dolar testi mümkün hayırlısı bakalım. ytd

bu hep benzer şekilde yaşanmış, bugün bankalara satış da gelse devre de gelse fake hareketlere karşı gülüp geçer ciddiye de almam.

bankalarda 2023 rekor karlar bekleniyor şimdiden %25 yukarı hedefler veriliyor , ben ihtiyatlıyım BDDK VERİLERİNE bakınca yavaşlama var gördüm ama senelik artış oranlarına bakınca bu sene karlılıkta düşüş beklemiyorum,ytd

şu an 1.50-2.25 fk değerler seneye 3.50-4.50 arası olur.

2024-2026 arası 5-8 fk göreceğiz.

xbank endeks zirvesinde ise 10 fk görüp NOKTAYI KOYARIZ bankacılık sektöründe ytd
    Son düzenleme : Deniz Ali; 10-03-2023 saat: 09:25.

5.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    bu haberi yazan selçuk ve kerem tarafsız gazeteciliğe örnek teşkil etmiyorsa ve fetö ila alakaları yoksa cidden buna gerekçe verebilirler mi, tayyip giderse hazine bonosu alıcaz hem de %9 faizle ve global enflasyon zirvedeyken pek inandırıcı gelmedi , borsaya girerler ama

15.000-20.000 puana kadar 10 dolarlık bist 100 rallisi bekleniyor YTD

10 dolarlık ralliyi ilk dillendiren tabi ki ben değilim,bunuen net ifade eden piyasa duayenlerinden finans sohbet kanalındaki selçuk bey ismini yanlış hatırlamıyorsam sanırım, 2 senedir youtube yayını yapan arkadaşın iddiası net.

parasal genişleme ve faizlerde düşüş başladığında fed bilançosuna eşdeğer 10 trilyon dolar global borsalara akacak bize gelen 2002-2015 arası nakit göre 12 kat giriş mümkün olursa ki bir kaynak mümkün diyor, 6 dolardan 60 dolara değil ama ciddi seviyelere bir dolar rallisi beklediğini söylüyor.

link vermemi isterseniz atarım buna benzer beklenti selçuk gönençlerde var ara ara 10.000 puan ve üstü dolar rallisi mümkündür diye ima eder. dolar rallisi BAMBAŞKADIR AFALLATIR DER .

iş bankası için 20 tl çok mutevazidir . hedefin 30-40-50 ve üstü olduğu amacın 3-4 dolar olduğunu düşünmekteyim.

HİÇ BİR ARACI KURUM DOLAR RALLİSİ ARİFESİNDE olsak bile yatırımcısına dolar rallisi bekleniyor 6 ay sabredin portföyde kalın da demez. seçim belirsizliği çıkın diyen de olabilir . uzun vadeci olma vaktidir temettü vermeyen eregli varken bankalardan temettü alamk da AYRICALIKTIR .

buralar dutluktur , borsa değil bankalar DUTLUKTUR , AYRICA bazı holdingler ise çok ama çok ucuzdur .

banka endeksi 20.000 puan olursa, borsamız 10.000 puanı aşacaktır , sanayiler o vakit ralli olur.

önden bankalar zirvelerine teşrif edecekler. 30 senedir yaşananalr hep benzer , İNSANALR GEÇMİŞTEN DERSLER DE ÇIKARTMAZ,

2001 KRİZİ BORSADA DİP NEREDEYSE ŞU AN ORALARDAN KALKTIK GİDİYORUZ HEDEF 6 DEĞİL 10 DOLAR tek fark bu 1-2 seneye 6 dolar , 3 seneye 10 dolar testi mümkün hayırlısı bakalım. ytd

bu hep benzer şekilde yaşanmış, bugün bankalara satış da gelse devre de gelse fake hareketlere karşı gülüp geçer ciddiye de almam.

Görüşlerinize aynen katılıyorum 👏🏻

6. Bankaların övgüye ihtiyacı yok ister haftalık düşüş olsun haftaya misal, isterse yukarı sürsünler .

3700 endekste 14 tl olan iş bankası

5400 endekste 20 tl olamaz diyenler boşa konuşuyor
    borsada okuma yazma eksikliği var ve abartılı kötümserlik var .

kötümserliği seçim yener ama rasyonlik yerine kulaktan dolma yanlış ve eksik bilgiyle amel edenler YANACAKLAR ! AKLIN yerine goy goycu al satçılığı ise hiç bir ilaç tedavi edemez bazıları al sat ile kar edeceğinde ısrarlı

yok öyle bir dünya ,her şartta dolar rallisinde kaybedenler AL SATÇILAR VE AÇIĞA SATIŞÇILAR OLACAKTIR .

10 tl-11 tl den iş bankası satanlar çok mu şaşırdınız 15 tl görünce FİLM DAHA YENİ BAŞLIYOR DAHA ÇOOOK ŞAŞIRIP AFFALYACAKSINIZ , çok bilmişlik edenin burnu ...çıkmazmış işte...

( lafım açığa satışçılaradır )tümünüzün defterini dürmeye sizleri bankalarda çok pis hizaya getirmeye GELİYORLAR

telefon açıp ,BEN JENNY GELİYORUM, BEN JOHN GELİYORUM, ben ben amca geliyorum diyecekler el ayak birbirine dolanacak bakın öyle olacak yerli aracı kurumlar da çok bilmişlik yapmasınlar batarlar açığa satışçılar gibi...

yabancı yatırımcı geliyor .

az kaldı az ....

GELİYORLAR

Bist10'umuz burda. Bu da iyi 3-5 ay once ilk 20'de bile yoktu bir tane. Halk 60'larda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Bankaların övgüye ihtiyacı yok ister haftalık düşüş olsun haftaya misal, isterse yukarı sürsünler .

3700 endekste 14 tl olan iş bankası

5400 endekste 20 tl olamaz diyenler boşa konuşuyor
    borsada okuma yazma eksikliği var ve abartılı kötümserlik var .

kötümserliği seçim yener ama rasyonlik yerine kulaktan dolma yanlış ve eksik bilgiyle amel edenler YANACAKLAR ! AKLIN yerine goy goycu al satçılığı ise hiç bir ilaç tedavi edemez bazıları al sat ile kar edeceğinde ısrarlı

yok öyle bir dünya ,her şartta dolar rallisinde kaybedenler AL SATÇILAR VE AÇIĞA SATIŞÇILAR OLACAKTIR .

10 tl-11 tl den iş bankası satanlar çok mu şaşırdınız 15 tl görünce FİLM DAHA YENİ BAŞLIYOR DAHA ÇOOOK ŞAŞIRIP AFFALYACAKSINIZ , çok bilmişlik edenin burnu ...çıkmazmış işte...

( lafım açığa satışçılaradır )tümünüzün defterini dürmeye sizleri bankalarda çok pis hizaya getirmeye GELİYORLAR

telefon açıp ,BEN JENNY GELİYORUM, BEN JOHN GELİYORUM, ben ben amca geliyorum diyecekler el ayak birbirine dolanacak bakın öyle olacak yerli aracı kurumlar da çok bilmişlik yapmasınlar batarlar açığa satışçılar gibi...

yabancı yatırımcı geliyor .

az kaldı az ....

GELİYORLAR
    Sn Deniz Ali,
    senin logodaki sirket sen de biliyorsundur ya, dun itibariyle temettu vermeyecegini soyledi
    bana gerci dusmez ama senin yerinde olsam avatari degistirirdim

Sayfa 126/661 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •