Originally Posted by
2020
Yapma yaaa. siz hukukçu musunuz?
Yoksa hukuk kuralları yeniden yazıldı da bizim mi haberimiz yok?
Ya da hukuk adına racon kesme hakkı size mi tanındı da bu kararı kestirip atıyorsunuz?
yetmezmiş gibi bir de " şirketin karını gizleme faaliyetinde bulunması imkansızdır" diyerek kestirip atıyorsunuz.
o zaman size soruyorum;
Vakkonuun açıklammış bilançosunda,kalemlerde oynama yaparak,şirket karını az gösterdiği gerekçesiyle Hamza İl adındaki vatandaş,direkt savcılığa başvurarak şirketi şikayet etti. SPK dan izin alınacak diye bir saçmalık olsa mahkeme bunu kabul eder miydi?Peki SPK dan izin alınacak gibi bir saçmalık varsa,şirket de halka açık değilse izni kimden alacak? Yakuplu mahalle muhtarından mı? Sonuçta ne oldu bilir misiniz? mahkeme Hamza İl adlı vatandaşı haklı bularak şirkete yüklü bir ceza yağdırdı ve şirket düzeltilmiş bilançosunu eşek gibi yeniden yaparak gönderdi ve kar epeyce arttı.
Herşey şeffafmış baksen,900 milyona yakın epiaşa ödenen para neyin nesi peki.demek epiaşa elektrik satıyor ve üstüne para veriyor öyle mi? üretim belli satış fiyatı belli derken ne kadar saçmaladığınızı burada herkes eminim gülerek okuyordur.madem fiyat belli o zaman 1. çeyrekte net kAR %45,2. çeyrekte %43, 3. çeyrekte %58 iken neden 4.çeyrekte %5.7 oluyor. üstelik son çeyrekte elektrik fiyatına %38 zam yapılmasına rağmen.epiaşa 3 çeyrekte hiç ödeme yapılmamışken son çeyrekte 900 milyona yakın para ödemesi cezaya mahsuben değilse nedir peki? Bunu şirkete sordum kıvırdı bir cevap veremedi o zaman sen herşeyi bildiğine göre açıkla da öğrenelim.
Ya da bu kadar kamuoyu şirketin bilançosunun saçmalıklarını dile getirirken,senin şirketi savunmanın tek nedeni olabilir.Demek sana avukatlık görevi verdiler.Boş boş konuşup da rezil etme kendini ayıptır
Yer İmleri