Sayfa 438/1009 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Chp sahte ve mülteci seçmen konusunda ne yapıyor?
    İnsan ne zaman kaybeder biliyormusunuz?
    Kaybetmeyeceğine inandığı zaman. Özgüvenin tavan olduğu zaman.
    Bakın fetöye, en güçlü olduklarında çöktüler.
    Şuan kk nuda gazlıyorlar, o da şuand seçimi kazandım gözüyle bakıyor, oysa yer altında durmadan yeni hücreler oluşuyor.
    Panige gerek yok.

Tabiki KK kazanacak, KK cok mukemmel biri diye degil, bu kadar ah almis birileri kazanamayacagi icin.

Secime kalan sure icinde daha cok dagilacaklar, daha cok birbirini satacaklar, kalan omrunu gunes gormeden yasamak riskini hangi hakim savci alir.

Altinlari yurolari dolarlari nereden bulduklarini aciklayacaklar durust savcilar karsisinda.

Daha dur, yeni basliyor.

2. Emekliye iki tür maaş var. Normalde 3750 alacak adama 7500 TL maaş verdiler. Benimkisi 7850 yattı ilaç kesintisi var. Benim maaşım ilk emekli olduğumda 800 USD altın olarak 25 bin TL. 1,5 asgarî ücret alırken düştüğümüz duruma bak. Malak gibi yatıyorum kredi kartını fulledik elhamdülillah. Bir kaç yıllık stok yapmıştım o sebeple aldığım maaş ile ısınma faturalar kızın servis yol cep harçlığı büyük kızın yol parası arabanın sigortası maaş sıfır kalıyor. Üç beş yıldır totoma don almıyorum.

3. Zamaninda bunlara muhalif bir Yuzbasi vardi, karaci.

Adami duzmece iddialarla meslekten attilar.

Sonra adamin memleketindeki kendi partilerinin belediyesi haber saldilar, bu adama is verilmeyecek diye.

Yani adam pazarda limon dahi satamayacak.

O da ne yapsin, yurtdisina gidiyor, Azerbaycan'a.

Oradaki B.Elciyi uyariyorlar, o da yetkilileri uyariyor.

Onlar da, ha bu muhim biri galiba diye tutuklayip, iceri atiyorlar.

Tam 6 ay yatiyor.

Sonrasinda birakiyorlar.

Dikkat ederseniz butun bunlar, bu adamin es'i ve cocugunun ac kalmasi sonucunu doguran islemler.

Dunya'da herkesin rizkini veren guc, bu yapilanlari gormedi mi saniyorsunuz.?

Bunlar bu dunyadan gitmeden , yaptiklari her seyin karsiligini gorecekler.

Can veremiyor denilen insanlari duymussunuzdur.

Can veremiyecekler.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Trump a binmişler
    Another day in paradise

5. ben ümit özdağın aklı başında birisi olduğunu sanıyordumçok yanıldım deli muharremden farkı yokmuş bir aysonra TÜRKİYE cumhuriyetinin varlığı yokluğu oylanacak o deli muharremle ego peşindeler sokaktaki simitçiye sorsan senin ne kadar oyun olduğunu bilir ülkemiz ateş altına alınmış hainler ülkemizi arap ülkesi yapmak için akşama kadar hesap kitap yapıyor simitçinin bile gözü görüyor kendilerinide ATATÜK çüyüm diye pazarlıyorlar suriyelileri kovacam diye ortaya çıktı sen siyasal islamcıları göndermeden nasıl suriyelileri gönderecen buna aklın ermiyormu kaç yaşında adamsın yazıklar olsun ben muharremi siyasal islamcıların kiraladığını düşünüyorum chp nin oylarını böler sanıyorlar chp seçmeni muharremden akıllıdır delilere oy verecek kadar aptal değildir muharremde öyle sanıyor vay yavrum vay hayal etmeye devam et çocuklarımıza muharreme ve diğer küçük partiye oy vermemeleri konusunda uyarmalıyız muhalefet partileride kazanamayacak küçük partilere ve adaylara verip boşa gitmesine sebep olmamaları konusunda uyarmalılar özellikle baba parasıyla yaşayan yeni yetmeler muharremin gevezeliğine aldanmamaları konusunda sıkıca uyarılmalı oğlum kızım 600 milyar dolar dış borcu size ödetecekler bunu siz yapmadınız ama siz ödeyeceksiniz haramiler kazanırsa suriyeliler pakistanlılar afganlar sizin işinizi elinizden alacaklar onlar sigortasız çalışırken sen asgari ücretle bile iş bulamayacaksın kps de en yüksek puanıda alsan devlet memuru olamayacaksın mülakatla seni çöpe atacaklar ona göre oy ver bunu muhalefet partileri seçim meydanında bağıra bağıra söylemeliler hemde sık sık söylemeliler bizim milletimiz balık hafızalıdır çabuk unutur ülkemizi seviyoruz ülkemiz mafya artıkları mollalar arap artıklarının ülkesi olamaz parayla satın almadık atalarımızın kanı var feryadımız figanız çocuklarımız torunlarımız içindir ülkemizi seviyoruz yüksek ahlak sahibi insanlarımızı seviyoruz ulu önder ATATÜRK ümüzü seviyoruz yüce TANRI mızı seviyoruz çocuklarımıza milli eğitimde din derslerinde atalarımızın dini gök TANRI dini mutlaka okutulmalı yüce TANRI nın hakikatleri öğretilmeli

6.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Salman sanki cami duvarına işiyor anladım
    Evangelist kilisesinin duvarına veya çanına da diyebiliriz.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Evangelist kilisesinin duvarına veya çanına da diyebiliriz.
    Deyim olarak bizden türediği için öyle demiştim. Yoksa ard niyet yok. Dinlere karşı olmam dışında
    Another day in paradise

Sayfa 438/1009 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •