Sayfa 942/1011 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. 23 DERECE
    @yirmiucderece
    ·
    7s
    Boş verin namazı orucu falan!

İlahiyatçı İhsan Şenocak: "Bir Müslümanın Allah'ın huzuruna götüreceği en büyük ameli, CHP'ye olan düşmanlığıdır."

al bak karakemal sen yancısın rakı içen badem olmaz anladın sen onu sen cebine girene bakarsın .
    bak buda aracı kurum öğren bu işleri .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    sen ülkede ne döndüğünün farkında değilsin karakemal topikte olanı nasıl görücen sen neden üzerine alındın.
    püskürdüm ahahahaha
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Aykırı
    @aykiricomtr
    ·
    22s
    Nureddin Nebati: "Birileri koyun etinin kokudan dolayı yenmeyeceğini söylüyor. Koyun eti yağlıdır, güzeldir. Koyun eti güç verir. Koyun eti yağıyla sütüyle bu şehre de ülkeye de en güzel tadı verir."

ne diyorsun karakemal KOYUN diyor doğrumu
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    .
    .

ne hayat ne de gerçek engel mi kanatlanmadan uçmaya?
    bir rüya görür gibi seninle bulutlara uçtuğumda...
    değer canım, değermiş

[IMG][/IMG]
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Kesinlikle, ben de aynı dertten muzdaribim. Baktığım arabalar son 3 ayda en az yüzde 30 yükseldi. Saçma sapan fiyatlamalar.4-5 yaşında c sınıfı araç 75 bin dolar. Ortalama bir markada 50 60 bin dolar. Bayiler el altından rüşvetle sayıyorlarmış. Her yerde sıkıntı var, demetim yok. Seçim arefesi vurgun vuran vurana...Milleti de alamayacağı montaj arabayla, sanki maliyeti yokmuş gibi lanse edilen doğalgazla oyalasınlar bakalım. Neyse az kaldı...
    Araba piyasasında haksız kazanç var gelecek hükümet bayi,galerici,ve alsatçıların hesap hareketlerini inceleyip ceza vermelidir.
    Mesela Arabanın liste fiyatı 1b tl satılıyor ama bayilerde araba yok, sahibinden satılık sıfır arabalar 1.2b satılıyor kimsede nasıl liste fiyarının üstüne satarsın demiyor.
    Bayilere galerci ve bu işi yapanlar anlaşıp (belli bir para karşılığında )tüm arabaları alıyorlar , sonrası malum sen ben araba bulamayıp liste fiyatının üstünden almak durumunda kalıyoruz.

6. Evet seçimler ne olur borsa ne olur arkadaşlar herkesin yorumlar neler biz uzak kaldık artık yorum yapamıyorum.

Bulut abeyim big short a araci kurum diyor. Ev aldıydı 3 5 kademeye araba aldıydı filan doğruysa helal değilse de hayal gücü için helal ne diyelim ben herkesi okurum bazıları ile de iyi ki tanıştım herkese selamlar burada öğrendik ne öğrendi isek.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    tamam hocam, 3D printer, AI, cold fussion vs, hepsi güsel hoş.. benim merak ettiğim bunlar olurken, doların konumu ne olacak, finans kapitalin boşluktan ürettiği dolarlar herşeyn mutlak hakimi olmaya devam mı edecek ? siz aranızda işin içine doları katmadan kendi para birimlerimizle ticaret mi yaparız dediniz, kafanıza yollarım 3 tne nükleer füze, yedi ceddinizin köküne kibrit suyu dökerim diye efelenmeye devam mı edecek bu pislik katil sürüsü ? edecekse neye yarar bu yapay zekalar, printerlar dronlar falan filan
    geleceğe dönük tahminlerin yanılma sebebi ile sapma veya gerçekleşmeme durumunun içindeki en büyük hata payı, insan davranışlarının tahmin edilebilir / tahmin edilebileceği olduğu yanılgısıdır ...
    insan davranışları kestirilemez yani.

yani, olayın inceleme sahasını daraltırsak , para ve sermaye piyasaları diliyle konuyu margarinlersek diyorum ki opsiyon piyasasında pozisyonuna göre, riskini hedge edersin doların belirsizliğine karşı... onun haricinde doların istikbalinin ne olacağı konusunda tahmin yapmam

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Evet seçimler ne olur borsa ne olur arkadaşlar herkesin yorumlar neler biz uzak kaldık artık yorum yapamıyorum.

Bulut abeyim big short a araci kurum diyor. Ev aldıydı 3 5 kademeye araba aldıydı filan doğruysa helal değilse de hayal gücü için helal ne diyelim ben herkesi okurum bazıları ile de iyi ki tanıştım herkese selamlar burada öğrendik ne öğrendi isek.
    Şu ana kadarki fiyatlama seçim ikinci tura kalır fiyatlaması bence. Muharrem İnce aday olmasaydı şuan borsa endeksi daha yukarıda olabilirdi ama İncenin adaylığı kesinleşince borsada hava tersine döndü.

Benim şahsi fikrim de ikinci tura kalacağı yönünde. O 2 haftalık sürecin her anlamda tatsız geçeceğini düşünüyorum. Piyasada da bu korku var bence.

Muhalefet Cbyi ve Meclisi de kazanırsa ve kavga dövüş olmazsa bazı senetlerin 6-7 seans tavanı çözülmez.

Mevcut yönetim kazanırsa da kurun 1 sene içerisinde 40-50tl dengeleceneğini düşünüyorum. Bu da her türlü borsaya yarar ama reel kazanç sağlamaz borsa. Büyük ihtimalle 300$ zirvesi diye bahsedilir 2023 ocak ayından. Tekrar 150-120$ süzülürüz.

Hile hurda kavga dövüş mızıkçılık olmazsa bence kazanan belli. 2.tura kalırsa o 2 haftalık süreçten gerçekten endişeliyim.

Sayfa 942/1011 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •