Sayfa 168/661 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Aracı kurumlardaki bu spek merkezli kültür ve arka kapı borsa işlemler oldukça baydı hatta gülünç olmaya başladı , dürüst kurumlara saygım sonsuz ama sayıları oldukça azlar sanırım .

Fon girişi olmadığından borsa taze para bekliyor anket bekliyor kavramına da gülüyorum bilanço beklentisi için bir tür dip yaptırıp hareket başlatacaklarını bu işten anlayanlar ifade etmeye başladılar Ytd

5 fk borsa olmaz borsa bir daha yeni dipler acilen düşecek mi arkadaşlar bunu hepimize bir izah edin ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Aracı kurumlardaki bu spek merkezli kültür ve arka kapı borsa işlemler oldukça baydı hatta gülünç olmaya başladı , dürüst kurumlara saygım sonsuz ama sayıları oldukça azlar sanırım .

Fon girişi olmadığından borsa taze para bekliyor anket bekliyor kavramına da gülüyorum bilanço beklentisi için bir tür dip yaptırıp hareket başlatacaklarını bu işten anlayanlar ifade etmeye başladılar Ytd

5 fk borsa olmaz borsa bir daha yeni dipler acilen düşecek mi arkadaşlar bunu hepimize bir izah edin ?

ben izah edeyim
    bosuna yazip yorulma bence
    malin sahibi malini defter degerine göre %40 iskontoyla bagirta bagirta satiyor mu, satiyor
    bu ortamda sabretsen nolacak, beklesen n`olacak
    yatirim tavsiyesi degildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Soooome-where o-ver the raaaain-boooow
    Gönderi
    4,385
     Alıntı Originally Posted by Depeche Mode Yazıyı Oku
    ben izah edeyim
    bosuna yazip yorulma bence
    malin sahibi malini defter degerine göre %40 iskontoyla bagirta bagirta satiyor mu, satiyor
    bu ortamda sabretsen nolacak, beklesen n`olacak
    yatirim tavsiyesi degildir
    kamu bankalarindaki defter degerine göre iskonto ise:
    halkb: %6
    vakbn: %12

gerisi teferruat

4. Ben iskontodan bahsetmedim bddk rakamlarını neden kimse yazmadı çizmedi yorumlamadı iskontosuz diyen yok ucuzluğu sağır sultan duydu ama karlar beklenenden % 30 yukarda gelse bankaları tutsunlar bakalım nerede tutacaklar merak ediyorum .

İskonto diye diye 11 den geldi 22 oldu bankalar işte iş bankası da 7 idi 15 oldu

Aracı kurumlara avukatlık yapmaya gerek yok tenkit etmiyorum Patroncuklar , o sektörde fazla cimri midir nedir , banka hisse analisti de çalıştırmıyorlar galiba AŞIRI CİMRİ PATRONLARI VAR hiç sevmem öyle tipleri 😂😂😂

, asla BANKA sattırmayacağuz 3 misli gidecek bu kirazlar 🍒 bilmezden gelmeyin KERATALAR ! Aracı kurumdaki trafolara kediler mi girmiş müsade etmeyeceğiz trafolar yanmasın 🔥
    Son düzenleme : Deniz Ali; 17-04-2023 saat: 13:21.

5. Ekranı kapatıp bayram tatiline erken girin.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

6. Vallaha borsa bıktırdı son 2 ay ben de bezdim ekrana bakıp duruyoruz çıtır yapıyoruz erken bayram tatili hepimize lazım

Aracı kurum dışında suçlayacak grup da bulamadım bu aralar psikolojik sarmala girdim galiba suçlu arıyorum borsada )

Tek bildiğim çoğunluk ümidi kestiği anda borsamızda ciddi bir ralli başlar o da 4990 - 4900 arası bir yer olabilir ! Bu hafta belli olacak bu iyi akşamlar

Testere piyasası aracı kurumların aynı opsiyon forex ortamında olduğu gibi müşterisine karşı sen kaybet ki ben kazanayım poz aldığı kasayı paraya boğduğu piyasaya benzetiyorum / bu açıdan da testereden tiksiniyorum bunu da not olarak ifade edeyim belki fikrim doğru olmayabilir , haksızlık yapıyorum ama aracı kurum spek ortaklığı konusu bıktırdı yabancılar bir an önce kaliteli bir borsa ortamına dönmemizi sağlar ve gelirler bist 100 taraflarına …

7. Aracı kurumdaki analistin bir seçim beklentisi var o gerçekleşirse ne olur kulağına üflenenler var. Bu ara pek kimseyi takmayın. Adam normal zaman çok iyi analisttir ama seçim sonucunu bilemez konuştukları çöp olur. Ya da seçim sonucunu bilir ama onun kulağına üflenmemiştir olacaklar büyük yanılgı olur.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Yatırım yaptığım Banka ve Demir Çelik forumlarında Deniz X ve anodolulu Y'nin uzun uzun yazıları var. Bu bir tesadüf mü?
    Bütün bildiğim, bir şey bilmediğimdir.
    Sokrates

Sayfa 168/661 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •