Sayfa 126/1005 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,001 - 1,008 arası.

Konu: Viop L

1. CHP liler viski içmez şampanya içmez damak tadı milletimize uzaktır ayran içer mis gibi de bulgur pilavını yer Avrupa’da büyümeyen bir nesil içkiden de anlamaz zevk alamaz da !!

Akp liler mi daha şok rakı içiyor anket mi yapışacak seçimde rakı içiyor musunuz diye soru da olmalı Bozbay rahat etsin !

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Adamın dibisin Ayasofya abi bugün keyfim gıcır, sana daha önce hep demek istemişimdir ama fırsat bulamamıştım, hazır fırsat bulmuşken süüleyim.. transparan don bi insana bu kadar mı yakışır
    Yavrucum yorganın içinde olduğu sürece kimse göremez benim taktik bu. Sürekli yorganın içinde olduğum için ne giysem kimse göremez. Dışarı çıkarsam da üstüme şal gibi bi şi örtük mü sorun yok.

3. Valla tepemiyor.

Tepemeyen borsaya çakabilirler abeylerime. Çok dikkat.

Baya mallandım kozaa Allah utandırmasın ama verirse de alırız iblis. Endeks de vuruşuyorum ama hem 5 kontrat hem de long short yönüm yok hayvan gibi hacim yapıyorum tam benim sevdiğim ortamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Al-i İmran Suresi, 78. ayet: Onlardan öyleleri vardır ki, dillerini kitaba doğru eğip bükerler, siz onu (bu okur göründüklerini) kitaptan sanasınız diye. Oysa o kitaptan değildir. "Bu Allah Katındandır" derler. Oysa o, Allah Katından değildir. Kendileri de bildikleri halde Allah'a karşı (böyle) yalan söylerler.
    Bu akp liler müsteşrik gibiler. Dillerinde var dedikleri ama kalplerinde farklı

5. Heralde sana kimse bu güne kadar ayasofya abi çıblak
    Dememiş
    Kimse görmez deye yorganın içinde cıscıbalak yatılır mı abi
    Allah muhafaza, zelzele olur sel olur nebiliyim yangın çıkar, alelacele dışarıya çıkmak zorunda kalırsan nolucak
    Hamdım Piştim Yandım

6. Çocukken oyun oynadığımızda oyun bittiğinde çanak çömlek patladı derdik sanki MB da kısa zaman sonra bunu diyecek gibi hal var.

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Heralde sana kimse bu güne kadar ayasofya abi çıblak
    Dememiş
    Kimse görmez deye yorganın içinde cıscıbalak yatılır mı abi
    Allah muhafaza, zelzele olur sel olur nebiliyim yangın çıkar, alelacele dışarıya çıkmak zorunda kalırsan nolucak
    Öyle bir şey benim dışarı çıkmam yarım saat sürer. Her halükarda herhangi bir afette mefta olurum. İki bacak ödünç versene

8. görüntü KCHOL-SAHOL ve GARAN-AKBNK pair trade var gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 126/1005 İlkİlk ... 2676116124125126127128136176226626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •