Arkadaşlar son bir senedir birçok halka arzlar var bunlardan hangilerini uv. tutmayı düşünüyorsunuz? Astor, gesan, alfas, europower, stddr, eksun, grtrk, kopol, cvkmd? hepsine yetişmek almak imkanız çünkü.
Son 5 halka arza katıldım hepsini sattım sadece Erpwr duruyor birde CV enerji var oda henüz işleme başlamadı lot az vermelerine rağmen iyi getiri bırakıyor düşen bu piyasada ne kadar böyle devam eder merak ediyorum
Bugün bende alabildim.Suan ki fiyatı mevcut finansallarina göre pahalı gözükse de hızlı büyüme ile çok daha yukarılara gideceğini düşünüyorum.Daha önceki sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi içinde hem bir Altaş hemde Astor barindiriyor yatırımlar bitince.
hala ky nın elinde çok miktarda 25 adetlik lotlar var..bunlar by larda toplandıkça çıkışı daha da güzelleşebileceğini düşünüyorum...yarın büyük ihtimalle tavanı bozar ama ardından hisseler el değiştirmeye başlar ve yeniden yoluna devam eder...yakından takip ediyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri