Hocam inan bana salt siyasi görüşüm yoktur ve kim dürüstse ona çalışırım.Ancak biz sadece Borsa tarafındaki yolsuzluga foxlanmışız cünkü burda canımız yanmış.Diger mecralarda olan biten yolsuzlukları bir incelesen borsadaki yolsuzluk melek kalır.Ahtapot kollari gibi her yerdeler...aklın hayalin durur.kendilerinden olmayan bir ilk okul müdürünu bile görevden almak için şeytani bir yöntem buldular; okul aile birligi bsk.25 puan, ögretmenler 25 puan, il milli egt.muduru 50 puan veriyor en cok puanı kim alırsa müdürsün.serh, puanlar aynı olursa milli egt.muduru taktir kullanir🤣 sen diger taraftan butun puanı alsan milli egt.md.seni eliyor.Bunu niye anlattim.kılcal damarlara kadar inmişler kücuk makamlara bile..gectin ki finansın basında olan kurumlara.Memleket batık billahi batık. Gelen duzeltebilir mi? Cok zor, cok zor. ama millet bunların şirretinden bıktı usandı ne yaptıklarını herkes biliyor..bu millet kurtarıcı falan aramıyor bunlar gitsin de kim gelirse gelsin modunda vallahi billahi.12 gün kaldı gidecekler adım gibi eminim kaçarı yok.Hic bir buyuk depremden sonra iktidar yerinde kalamaz..99 depreminde geldiler 23 depreminde gidicekler ve Tv.lerde dizi seyreder gibi bunların yaptıklarını izleyecegiz ve kücuk dilimizi yutacagız..imamoglunun dedigi gibi bu secim degil vallahi secim degil..tercih bu 14 mayıs.secim sanmayalım bunu.Halk bankasında yapılanı sen benden iyi biliyorsun ben senden iyi biliyorum. 3,5 da olur 123,5 da olur. Sirketlerin, kurumlarım en buyuk sermayesi nedir? Güvendir dimi...bu olursa 123,5 olmazsa 3,5 .saygılar sunarım sana.
Yer İmleri