-
İktidar ve yalakaları sanıyorlarki kaybedersek bu sefer çok güçlü olarak geliriz hesabında,geçti o artık,bide yeni gelen iktidarın icratı tutarsa zaten tutmaya mecbur,yoksa bu ülkeden bir mok olmaz iktidarın 500 senelik taktıgı borçlan,zaten bu bu borç osmanlıyı birak TC toplamından bile çok yüksek,mecbur ülkemiz yeni yönetimi desteklemeye,ak silinmeye mahkum,zaten hergün yeni icat çıkartıyor,işe Allahı bile katıyorlar ben emri ondan alıyorum diye,rahmetli yasar nuride belirtmisti allah ile kandırmak onlara mahsusutur diye,ha sahi bu zatın emisinin oglu hasan mezarcıydı degilmi,oda uçmustu kendisini mehti isa ilan etmisti,yani kafa yapı ayni,seçimden sonra bittiler ve YARGILANACAKLAR bundan kaçıs yok,belki yeni parti adı altında yeni bir olusum olabilir,oda sadece,yeni gelen iktidarın icratına baglı hersey,mutlaka dıs yardım çekmeliyiz bunu yapmayada gücümüz var,çünkü genç nesiliz ve ben çok umutluyum yeni olusacak istikrardan,tersi olursa bu ülke çil yavrusu gibi dagılır,80 öncesi nasıl ideoloji savaslarında herkes biribirine düsman ettiyse ABD-RUSYA ondan çok beter oluruz sonu tekrar darbe !!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri