Sayfa 795/1009 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Neyse bir kahve içip, yağmur gelecek mi yoksa bahçeyi sulayacak mıyım ona bakayım. Nasılsa döviz aynı, borsa yine eksiye dönmüş, yerli ve millilerle hainler de aynı ��

Seçime kadar bir icraat ben de beklemediğimden emekli biri olarak kafamı dinlemek daha doğru olur...

2.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Asgari ücreti düşürdüler olmadı, şimdi de yükseltip deneyecekler bakalım ne olacak diye.

İşverene maliyet 730usd civarında olur.

Çin'de asgari ücret eyaletlere göre değişiyor, en yüksek Şangay'da 388,50 $,
    En düşük Anhui'de 212 $

Şangay: 388,50 $
    Pekin: 379,50 $
    Tianjin: 327 $
    Zhejiang: 342 $
    Shandong: 315 $

kaynak: https://paratik.net/cin-asgari-ucret/
    rezalete bak zavalli Cin kopek eti yiyen Cin deki asgari ucret bizden daha yuksek
    Hemde masraflar cok daha dusuk alim gucu cok daha yuksek

Dunyadan hic bu kadar geri kalmamistik

3. Deniz hocanın verdiği bilgiye göre rezerv -70,8 milyar dolar+ Rusya gaz parası. Seçimden sonra -100 hesabım vardı bunu geçecek gibi daha allengirli yollar var onu da hesaba katmak gerekir.

4. Mesela kamu bankalarına altın götürerek altın hesabı açtıranlarin altınları fiziki değil. Adam gittiğinde altın olarak vermiyor onların belirlediği fiyattan nakit veriyor makası %10 a yakın. Kuzu gibi yatıyor oradakiler mecburen. Adamın yatırdığı altını altın %10 a yakın fiziki olarak azaldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,161
     Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Tuncay Özkan: İktidar 81 ilde CHP logolu PKK afişleri asacak

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, AKP'nin dezenformasyon yoluyla seçimleri kazanmaya çalıştığını ifade ederek, "İktidar, CHP logolu PKK afişleri asarak seçimleri etkilemeye çalışıyor. Seçimi kaybettiklerini fark ediyorlar. YSK'nın bu kirli propagandayı derhal engellemesi gerekiyor. Onları PKK terör örgütü bile kurtaramayacak. Yine PKK'nın kanatları altına sığınmış durumdalar" şeklinde konuştu.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...sacak-7678948/
    Ellerinde baska malzeme yokki buradan vurmaya çalısıyorlar,itin biri kafeye gelmis bize saldırıyor pkk'lı diye,ulen bumbelek diyeceksin 2 gönüllü alayı kurup kurtulus savasına senmi destek verdin demenin zamanı,üstelik 82 yılında mesut barzaninin babasının çapulcularına omu kursun sıkıp üstlerine bomba yagdırdı,onun soysuz ailesini çıkartıp ekranlarda megri,megri diye hep beraber sarkı söylediler,benim küçük birader 7 pkk'lıyı gebertmisti tek basına,hala duvarda asılı kelesin kasaturası kanlı olarak,illa kürt demek hepsi pkk'mı demek,hepsi bir kenara acaba filstin yahudi soyundan gelen kim ?bilindigi gibi filistinliler haindir,osmanlı ordusunu satmıstır cephede,israile topragını kim sattı acaba,neyse asabım bozuluyor

6. Bakin Ince'nin derdi neymis.

https://www.youtube.com/watch?v=wQ7b...channel=Halktv

( 11 dk.)

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İsim falan açıklamadı.
    Sahi kimdi acaba?
    Ölecek olan Kemal Derviş çıktı Hastrolog Kemal leri karıştırdı
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Yeni gördüm...ben de bi keresinde gömlekçilere sektirince kızmıştı

Ekmek parası...pazarlama bu işin ruhunda var....pazarda mal pazarlanır...hiç şu hisse sat verdi şuraya kadar düşer diyen bi aracı kurum gördünüz mü, en azından yerlilerden...sürekli long...ileride daha iyi olacak inşallah...uzun vadeli düşünmek lazım, düştükçe biriktirmek lazım

SASA en büyük 3 holdingin piyasa değeri toplamına erişmiş, SASA soruyorlar bi abimize yayında; -Yani bu hisse biraz sanki müteakip 5-10 yıllık beklentileri satın almış gibi, daha da iyi olabilir tabi, ama ben alır mıyım bu fiyattan, almam sanki....Lan olm sakın bulaşmayın bugün yarın yıkılır bu demek yok raconda...bu işler böyle..

Geçen sene Ereğli temettü muhabbeti başladı twitter'da aha dedim vakti geldi...gerçi bi daha kaldırdılar da pek kimse ne olduğunu anlayamadı sert gitti geldi...ben de 65 leri görür bu dedim...mazotu yetmedi....

Temel analizde hiç sat yok...hep al var...hisse dolar bazlı %50 düşüyor hala al...yaw madem zaten hiç satmayacaksın niye her gün grafiğini takip ediyorsun, muhabbetini yapıyorsun...hiç çözemedim bu işleri..

Kira gibi temettü veriyormuş...ee hiç vermesin hep fiyatın içinde tutsun temettüsünü, daha iyi olma mı...neydi şu Buffetin kağıdı Bearkshire mı..misal..

Döngüler var...sürekli dalgalanıyor...eğer devasa bir boğa döngüsünde değilsek, 50-100 yıllık veya ömrümüz yetmeyecekse, bu ralli enflasyona karşı kazandırmayacaksa, denklem ABD'den farklı olacak hep...ABD de 100 yıldır boğa rallisi var, onun da altında 50-60 yıllık alt döngüler var, hiç satmazsan eninde sonunda hep muazzam kardasın..neyse

ps İstanbulda değilim.
    Evet pazarlama, ekmek parası desek başkasının kanına girerek iyi değil bana uymaz ben hep düşündüğümü yazdım farklı gördüğümde kavga ettim.

5 yıl önce prkab da dentici diye biriyle takıştım o zaman prkab 1 lira sen spek değilsen ben hiç bir şey bilmiyorum dedim sonunda bana ben bu kağıtta ikinci oyuncuyum dedi, sonra kağıt 40 liraya kadar gitti şimdi bile 22 falan gibi .

Neyse hep aynı terane....

Sayfa 795/1009 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •